Onderzoeksite
Image default
Particuliere dienstverlening

Schakel dé makelaar uit Zevenbergen in en verkoop uw huis snel!

Wilt u uw huidige woning verkopen en bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare makelaar in de buurt van Zevenbergen en Klundert? Van Wensen Makelaars is u graag van dienst en helpt u uw huis te verkopen voor een goede prijs. Ook wanneer u zoekt naar een nieuwe woning, helpt de makelaar u graag bij het vinden van een juiste woning tegen een gunstige prijs. Ontdek wat Van Wensen Makelaars voor u kan betekenen!

Een betrouwbare makelaar met een transparante werkwijze

Van Wensen Makelaars ziet in dat betrouwbaarheid een belangrijke factor is bij het kiezen van de juiste makelaar. U wilt immers het gevoel hebben dat uw makelaar alleen het beste met u voor heeft en uw wensen in acht neemt. Daarom werkt de makelaar uit Zevenbergen zo transparant mogelijk. Er vindt duidelijke, regelmatige communicatie plaats, waarbij u middels overleg continu op de hoogte wordt gehouden. Van Wensen Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Gaat u in zee met deze makelaar, dan bent u ongetwijfeld verzekerd van een concrete dienstverlening en een nauwkeurige werkwijze.

Een solide plan van aanpak voor het verkooptraject

Heeft u interesse in de diensten van deze makelaar uit Klundert, nabij Zevenbergen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Hier kunt u uw wensen bespreken en de sterke punten van uw woning toelichten. Samen met de makelaar maakt u een solide plan van aanpak. Vervolgens wordt u woning in het geheel gemeten en worden er professionele foto’s gemaakt van de woonruimte, met behulp van de nieuwste technieken. Tijdens de actieve verkoopfase maakt Van Wensen Makelaars gebruik van hun grote, lokale netwerk, sociale media en woningwebsites. Tevens proberen de professionals een persoonlijke match te vinden tussen woningzoekenden en u als verkoper. Tijdens de onderhandeling wordt u perfect op de hoogte gehouden, gedurende iedere fase van het traject.  

Maak een afspraak voor een kennismaking

Wilt u Van Wensen Makelaars inschakelen en uw woning zonder zorgen verkopen? Neem contact op met de professionals, dan nemen zij al uw zorgen uit handen. Maak direct telefonisch een afspraak voor een kennismaking. Wanneer gaat u verhuizen?