Onderzoeksite
Image default
Telefonie

3CX Softphone bij NuCall.nl

De 3CX Softphone van NuCall heeft alles een stuk makkelijker gemaakt. Communicatie is één van de allerbelangrijkste aspecten binnen een bedrijf. Dit bleek maar weer eens het afgelopen jaar. Het afgelopen jaar was voor iedereen een erg raar jaar. Door het virus dat de wereld in zijn greep hield ging alles anders dan normaal. Landen ging op slot, scholen gingen dicht en mensen moesten thuis werken. Ondanks dat de angst en de zieken al heel erg waren gingen andere dingen ook erg lastig. Zo waren er erg veel bedrijven die meteen moeite hadden met overleven. Consumenten gingen bezuinigen waardoor veel bedrijven inkomsten misten. Daarnaast waren er ook veel bedrijven die merkte dat hun systemen niet allemaal zo goed werkten als ze wilden. Zo moest iedereen thuis werken en bleken sommige communicatiesystemen hier niet helemaal op voorbereid. 

De 3CX Softphone

Zo had ook mijn bedrijf hier moeite mee, gelukkig heeft de 3CX Softphone ons uit de brand geholpen. Zo ben ik al een lange tijd werkzaam bij hetzelfde bedrijf. Dit bedrijf is echter nooit geweest van het innoveren en vernieuwen. We zitten in een oud gebouw, en maken gebruik van oudere systemen. Dit leidde er ook toe dat we het tijdens deze periode erg lastig hadden. Om dit op te lossen besloot ik eens te kijken hoe dit verbeterd kon worden. Na een poos gezocht te hebben op het internet kwam ik uit bij NuCall.nl en hun 3CX Softphone. 

3CX Softphone heeft ons geholpen

Ik las eens goed wat de 3CX Softphone allemaal kon betekenen, en ik raakte erg enthousiast. Dit was een ideale manier om met elkaar te bellen en met elkaar in contact te blijven. Ik besloot om mijn leidinggevende in te lichtten en hoopte dat ze mijn verzoek zouden accepteren. 

Resultaat

Het duurde niet lang voordat de 3CX Softphone ingeschakeld werd. Het verschil was meteen merkbaar. De communicatie werd verbeterd, en zo werd ook de samenwerking verbeterd. Ik ben NuCall.nl enorm dankbaar voor de verbeteringen die zij hebben toegepast. Ik zou de 3CX software aan iedereen willen aanraden. Nu weet je ook dat je bij NuCall.nl je slag kunt slaan.