Onderzoeksite
Image default
Zakelijk

Alles voor uw slagerij inrichting vindt u bij deze specialist

Heeft u een eigen slagerij of opent u binnenkort uw eigen slagerij en moet de inrichting hiervan nog worden gedaan? Schakel dan de expertise van Koeltechnisch Buro Midden Nederland in. Hier vindt u alles voor een professionele slagerij inrichting. Denk bijvoorbeeld aan een koeltoonbank, koelkast en vriezer. Ook beschikt deze specialist over een eigen productielijn genaamd ‘Koops Koelmeubels’. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om u betaalbare koelmeubels te kunnen aanbieden. Gaat u bijvoorbeeld een koeltoonbank kopen? Dan weet u zeker dat u niet teveel betaalt. Bekijk de hele productielijn online of kom langs in de showroom. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur geopend.

Dry age kasten onmisbaar in uw slagerij inrichting

Dry-aged rijpen zorgt ervoor dat het vocht in het vlees geminimaliseerd wordt. Dit proces duurt zo’n 15 tot 28 dagen. Het duurt dan wel even, maar u levert wel vlees van topkwaliteit. In het assortiment van Koeltechnisch Buro Midden Nederland vindt u dry age kasten met één, twee of drie deuren. Geheel afhankelijk van de grootte van uw productie. Is het proces afgelopen? Dan is het tijd om uw producten te presenteren aan de klant. Daarom komt u ook een koeltoonbank kopen bij deze specialist. Werkelijk alles voor uw slagerij inrichting vindt u hier. Wel zo handig. Hoeft u niet langs allerlei speciaalzaken.

Welke koeltoonbank gaat u kopen?

Bent u werkzaam in de vlees- en vishandel? Of bent u actief als traiteur? Dan is een koeltoonbank onmisbaar. Hierdoor blijven uw producten vers en kan de klant in één oogopslag zien wat u te bieden heeft. Koeltechnisch Buro Midden Nederland beschikt over een groot assortiment aan koeltoonbanken die zorgen voor de juiste klimaatbeheersing. U wilt toch ook niet onnodig producten weggooien? Kom daarom een koeltoonbank bij de specialist kopen. Deze kan ook nog eens geheel op maat gemaakt worden. Moet de koeltoonbank bijvoorbeeld in een ronde vorm lopen of bent u op zoek naar een kleine koeltoonbank voor uw slagerij inrichting? U vindt het allemaal bij deze specialist.