Onderzoeksite
Image default
Afvalverwerking

Inbraak voorkomen hoeft niet moeilijk te zijn

Je hebt niet een inbraakbeveiligingssysteem van een paar duizend euro kost om inbraak te voorkomen en met een paar tientjes ben je er eigenlijk al. In de praktijk voorkomen anti-inbraak sloten meer inbraken dan welke systeem ook.

In films zie je hightech boeven die inbreken bij woningen met alarmsysteem, lasers, vloer met druksensoren en hittezoekende camera’s. In werkelijkheid een systeem van een paar ton dat waarschijnlijk alleen door de koninklijke familie wordt gebruikt. Woninginbraken gebeuren niet in tegenstelling van in de films niet door hightech boeven, maar door een gewone persoon met een boormachine of een koevoet. Deze boeven zoeken naar makkelijk doelwitten en als iets te gevaarlijk uitziet gaan ze er niet voor want ze willen niet gepakt worden.

lockit.nl/

Een slotenmaker Den Haag inbraak voorkomen is betaalbaar en simpel in opzet. Ze monteren een paar sloten met anti-inbraak strips met beslag op het slot. Zo hebben de boeven niks aan hun boormachine of koevoet en gaan ze op zoek naar een makkelijk doelwit. Zo simpel is het in werkelijkheid en de statistieken staan hierachter. Bij de meeste woninginbraken zit de deur niet eens op slot, laat staan anti-inbraak sloten. Laat je niet gek maken en kies gewoon voor een slotenmaker Den Haag om inbraak te voorkomen.

slotenmaker-den-haag.com/