Onderzoeksite
Image default
Management

The best business to start

 

De beste zaak om te beginnen

 

1. Tech Diensten

Als technologie al niet integraal deel uitmaakte van het dagelijks leven, heeft de pandemie het tot onze go-to methode gemaakt voor communicatie, productiviteit, planning, het betalen van rekeningen, onderzoek en het kopen van goederen en diensten op een dagelijkse basis. En al die activiteiten zijn afhankelijk van onze apparaten: telefoons, tablets en computers.

 

Afhankelijk van hoe geavanceerd uw vaardigheden zijn en hoe diep uw ervaring gaat, is er een gerechtvaardigde vraag naar reparatiediensten, probleemoplossing, setupdiensten, ontwerp van aangepaste softwareoplossingen en ondersteuning, planning en integratie van softwaresystemen, en beheer en werking van IT-systemen ter plaatse.

 

Terwijl de residentiële vraag bestaat voor deze diensten, is de omvang van de vraag aanzienlijk hoger in business-to-business mogelijkheden – niet te vergeten dat bedrijven zoals Best Buy’s Geek Squad, Apple Support en Apple Repair hebben in het nauw gedreven een groot deel van de residentiële tech support markt. Het beste deel over het starten van een bedrijf van deze aard is dat alles wat je nodig hebt zijn de nodige computersystemen en beveiliging ter ondersteuning en bescherming van uw zakelijke activiteiten, producten en diensten aangeboden.

 

2. Bijles

Een keuze die een ondernemer moet maken bij het evalueren van deze zakelijke ideeën is of ze willen deelnemen aan een bestaand platform als een soort freelancer (zoals Upwork of Fiverr), of dat je liever iets vanaf nul begint. Het starten van een bijlesbedrijf kan deze keuze met zich meebrengen.

 

Met bijles en educatieve ondersteuningsdiensten in opkomst, vooral met het gemak van toegang tot docenten over de hele wereld met een klik op een knop, zijn er talloze mogelijkheden voor een aspirant-bijlesgever om hun diensten aan te bieden op een enorme database zoals Tutor.com of Chegg (die samen, volgens IBISWorld, ongeveer 8% van het marktaandeel van de online bijles-industrie bezitten). Het alternatief is om je eigen weg te banen als tutor door het opbouwen van een reputatie, een aanwezigheid op het web, een marketing campagne, en een methodologie, onder andere, afhankelijk van het feit of je diensten in persoon, online, of een combinatie van beide zijn.

 

Er is altijd de optie om te lopen voordat je rent: Begin met bijles geven op basis van een lokale reputatie en netwerken. Als het groeit, geweldig! Zo niet, dan kunt u altijd terugvallen op een robuuste bijlesdatabase om wat extra geld te verdienen.

 

3. Toerisme & Reisplanning

Reisbureaus Industrie Omzet per Segment

Het is niet verrassend dat 2020 een echt brutaal jaar was voor de algemene reisindustrie, die alles omvat van luchtvaartmaatschappijen en autoverhuurdiensten tot cruisemaatschappijen en themaparken. Het is echter evenmin verrassend dat het toerisme in het algemeen naar verwachting het komende jaar met bijna 70% zal opveren, en dan nog wat. Dus waar liggen de kansen? Technisch gezien liggen de kansen verspreid over de hele toeristische sector, maar het openen van een  of het aanleggen van een vloot huurvoertuigen kan kostenverhogend zijn. Een leuk klein hoekje van de markt voor de reislustige ondernemer zit in reisplanning, wat typisch betekent dat hij al deze sectoren van het toerisme moet aanboren.

 

Zelfs tegen massale online concurrenten zoals Expedia, wordt de reisbureau business geschat te groeien tegen een geannualiseerde snelheid van 10,9% tot 2026. Niet te vergeten dat alles wat je echt nodig hebt om te beginnen is lef, goede communicatieve vaardigheden, een computer en een telefoon. Tours en pakketreizen boekingen zijn goed voor het grootste deel van de inkomsten van de industrie op 25,8% dit jaar.

 

4. Online cursussen en onderwijs

Bent u een expert in iets? Heb je ooit je kennis willen overdragen in een online workshop? De drempel om uw wijsheid te delen in een online cursus is nog nooit zo laag geweest. Er is niet alleen een breed scala aan online platforms om uit te kiezen, maar je kunt ook zelf aan de slag met een merk, een website, een YouTube-kanaal en een boodschap!

 

Nogmaals, dit is een low-cost business te starten, maar de kosten zullen in de vorm van sweat equity en de tijd, energie, onderzoek, en instructie-ontwerp je nodig hebt om te gieten in deze cursussen. Er zijn zelfs platforms voor creatieven om artistieke bezigheden en on-demand projecten aan hun virtuele studenten te tonen en te vertellen, dus als je ooit het gevoel hebt gehad dat je een onderwerp in een online video zou moeten onderwijzen, is dit misschien het moment om het te laten gebeuren.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/