Onderzoeksite
Image default
Sport

Dartpijlen van het merk Winmau

Dartpijlen van het merk Winmau

Als je op zoek naar nieuwe dartpijlen bent, kom je veelvuldig dezelfde merken/fabrikanten tegen. Op bijvoorbeeld Mcdartshop.nl vind je veelal dezelfde merken; Unicorn, One80 Darts en Winmau om maar wat voorbeelden te noemen. Deze merken leveren allemaal kwalitatief hoogwaardige darts af.

Winmau is een merk dat zich niet beperkt tot enkel en alleen dartpijlen. Nee, deze fabrikant levert uiteenlopende dartartikelen. Hierdoor kan je er van uit gaan dat de kwaliteit van de producten prima is. Winmau is namelijk één van de specialisten binnen de dartwereld. Heb je daarom interesse om dartartikelen aan te schaffen? Kijk dan zeker eens naar de producten van Winmau. Dat geldt ook zeker als je op zoek bent naar nieuwe pijlen.

 

De dartpijlen van Winmau hebben allemaal leuke namen gekregen. Voorbeelden hiervan zijn: Daryl Gurney, Dennis Priestley, Brendan Dolan en Mervyn King. Als je een dartliefhebber bent, komen deze namen je hoogstwaarschijnlijk bekend voor. Dat klopt; deze pijlen zijn namelijk vernoemd naar de professionele spelers.

 

Als we bijvoorbeeld naar de Brendan Dolan pijlen kijken, zien we perfecte pijlen. Deze pijlen hebben een prijskaartje van zo’n € 50,00, maar zijn wel voor 90% vervaardigd van Tungsten. Dat is een belangrijk pluspunt voor dartpijlen; professionele darters spelen enkel en alleen met dartpijlen met minstens 90% Tungsten.

 

Binnen de dartwereld heeft Winmau een goede naam op weten te bouwen. Dat is onder andere te danken aan de coating die men gebruikt. Men deze coating kan men namelijk een unieke uitstraling aan de dartpijlen meegeven. Hierdoor hebben de dartpijlen van Winmau over het algemeen een fraai en uniek design. Het is daardoor ook niet uitzonderlijk dat de pijlen van Winmau felle kleuren bevatten.

 

Al met al kunnen we concluderen dat de dartpijlen van Winmau perfect geschikt zijn voor recreatieve darters. Ook voor ervaren darters zijn de pijlen van Winmau prima, met name de pijlen met minstens 90% Tungsten.

https://www.mcdartshop.nl/nl/category/winmau-dartpijlen-kopen/