Onderzoeksite
Image default
Dienstverlening

Gelijk slagen voor je theorie examen

Wil je de garantie dat je slaagt voor je theorie examen? Wij bieden je een 100 % garantie! Bij Gelijk Geslaagd geven we een theoriecursus waarbij de slagingskans 100 procent is. De Gelijk geslaagd theoriecursus werkt voor iedereen. Heb je het niet zo op het lezen van boeken, vind je lezen maar saai en elk boek eigenlijk te dik. Heb je weinig tijd om wekenlang hard te leren voor je theorie examen. Of misschien vindt je het wel heel lastig om te leren. Heb je last van dyslexie of faalangst. Of vindt je het moeilijk om je goed te kunnen concentreren waardoor leren lastiger gaat. Dan past onze eendaagse cursus helemaal bij jou!

Binnen 1 dag geslaagd

De theoriecursus die wij geven duurt een ochtend. Dezelfde dag, in de middag, ga je naar het CBR om je examen af te leggen. Oftewel binnen 1 dag je theorie gehaald zonder er dagen voor te hebben moeten studeren! Hoe fijn is dat! Je werkt samen met een groep cursisten en een leraar. Door het groepsverband leer je beter en zit je in een ontspannen omgeving. Door het samenwerken in de groep ben je goed gemotiveerd en heb je steun aan elkaar. Jullie hebben immers een gezamenlijk doel, allemaal je theorie examen halen. Heel veel cursisten gingen je voor en hebben met onze methode heel makkelijk hun theorie gehaald.

Cursus in Den Haag

Woon je in Den Haag of in de omgeving? Wij geven, onder andere, onze theorieles in Den Haag. Lekker dicht bij huis kan je ’s ochtends je theorieles komen volgen en in de middag heb je je theorie examen afgelegd en je theorie in de pocket! De theoriecursus, de drankjes, de lunch en het vervoer naar het CBR zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Zodra je je hebt ingeschreven voor onze cursus reserveren wij een plek voor je bij het CBR. Hier hoef je zelf dus helemaal niets voor te doen. De hele dag is geregeld voor je en we gaan ervoor zorgen dat je goed voorbereid aan het examen begint. En dan de dag blij afsluiten met je behaalde theorie-examen!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/