Onderzoeksite
Image default
Bedrijven

Rondom uw voertuig zicht

Met 360graden camera’s heeft u rond uw gehele voertuig beeld. Dit is een ideale situatie, want dode hoeken zijn hiermee verleden tijd. U kunt dus te werk gaan in uw voertuig met de hoogste kwaliteit van veiligheid. Hiermee zult u kleine en grote ongelukkigen voorkomen. Ongelukken die vaak veel tijd en geld kosten. De 360 graden camera is ideaal voor grove grondverwervingsapparatuur. Bij de meeste van dit soort grondverwervingsapparaten heb je beperkt zicht. Dit in combinatie met de vaak trage reactietijd van het zware voertuig zorgen voor een onprettige combinatie van gevaren. Daar komt nog eens bij dat de voertuigen vaak veel uitzwenken aan de zijkanten. Een camera- of radarinstallatie zorgen voor een meer prettig en ontspannen werksfeer waarbij de bestuurder altijd alles in observatie heeft en volledig controle heeft.

Veel mensen willen een achteruitrijcamera in een bestelbus. Een achteruitrijcamera bestelbus kun je ook vinden bij Vanzwitserland.nl. In de meeste gevallen is een achteruitrijcamera belangrijk bij krappe parkeersituaties. Vaak hebben de bestelbussen achter de laadruimte slecht zicht omdat er geen raam is of omdat de laadruimte volgeladen is. Dan is rijden zonder camera eigenlijk niet verantwoord. Een aantal jaren terug was een achteruitrijcamera nog een bijzonderheid. Tegenwoordig zijn er bijna geen bussen te bedenken zonder.

Een achteruitrijcamera kun je het hele jaar gebruiken. U hoeft zich geen zorgen te maken over bevriezing, want sommige camera’s zijn uitgerust met verwarmde lenzen. Dit zorgt niet enkel ervoor dat de camera niet bevriest. Het zorgt er ook voor dat de camera geen last heeft van condens.

Vanzwitserland gaat nog iets verder dan dat: de camera’s voldoen aan IP69. Dit is de hoogste norm voor waterdichtheid. Zelfs de hogedrukspuit kan op de camera’s worden gericht.

Er is ook een team dat op iedere locatie de camera’s kan installeren. Flexibiliteit staat centraal. Achteruitrijcamera kopen? Kijk op vanzwitserland.nl.