Onderzoeksite
Image default
Verenigingen

Hier kunt u voordelig een zeiljacht huren dankzij een jaarabonnement

Brengt u het liefst zoveel mogelijk van uw tijd door op het water, maar heeft u geen eigen zeiljacht? Het bezit van een jacht brengt veel vaste kosten en zorgen over bijvoorbeeld het onderhoud met zich mee. Een zeiljacht huren kan op een voordelige manier bij NetYachting, een bedrijf dat gevestigd is in Baarn. U huurt hier geen jacht op de normale manier, maar sluit in plaats daarvan een abonnement af waarbij u het gebruik van een zeiljacht deelt met een kleine groep van watersportliefhebbers. Het jacht heeft u iedere acht weken ten minste één week tot uw beschikking.

Het gevoel van een eigen jacht

Het sharing-concept waar NetYachting gebruik van maakt, is al een tijd populair in de Verenigde Staten. In Nederland is dit bedrijf in Baarn de grootste aanbieder van zeiljachten die verhuurd worden volgens het deelsysteem. Het brengt verschillende voordelen met zich mee om hier een zeiljacht te huren. Omdat u telkens gebruikmaakt van hetzelfde jacht, gaat dit steeds meer als een eigen boot aanvoelen. Het eigenaarsgevoel wordt gestimuleerd, wat betekent dat de mensen waar u het jacht mee deelt er zorgvuldig mee omgaan. Bovendien is deze vorm van huren zeer voordelig: het valt vier keer zo goedkoop uit als het bezitten van een zeiljacht en twee keer zo goedkoop als huren op de traditionele manier.

Bepaal zelf wanneer u gaat zeilen

Als u besluit om een zeiljacht te huren bij dit bedrijf in Baarn, zult u toegang krijgen tot een online omgeving waarin u de tijden reserveert waarin u het jacht tot uw beschikking zult hebben. In dit reserveringssysteem kunt u een jaar van tevoren uw vakantie vastleggen, maar ook kort van tevoren kijken of het jacht toevallig beschikbaar is. Als u minder dan 48 van tevoren reserveert, wordt er zelfs niks afgetrokken van de tijd waar u recht op heeft. Neem vooral een kijk op de website en meld u aan voor dit concept.

 

https://netyachting.com/