Onderzoeksite
Image default
Zakelijk

Interessant voor ondernemers

De drukke periodes komen er weer aan voor veel ondernemers. De feestdagen staan weer voor de deur. Er zijn extra mensen nodig om de druk van de bepaalde werkzaamheden aan te pakken. Maar ook de ruimte kan bij sommige bedrijven soms uit de voegen groeien. Extra bestellingen moeten worden opgeslagen en vaak is daar de ruimte niet voor. Het is dan fijn om te weten dat er ruimte voor palletopslag gehuurd kan worden. Deze ruimte is te vinden bij 1BOX. Het bedrijf waar diverse opslagruimtes te huur zijn, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. 

Huur een grote opslag box

Doordat er veel verschillende ruimtes te huur zijn bij 1BOX en zeker ook zeer grote ruimtes voor palletopslag, is het mogelijk om zo meer ruimte te krijgen. Hierdoor is het in jouw bedrijf een stuk prettiger om te werken. Er staan geen pallets met bestellingen meer in de weg. Bovendien kan er voor een korte of langere periode deze ruimtes gehuurd worden. Dus wanneer de drukte, van de feestdagen, voorbij zijn, kan een opslag ook opgezegd worden. Vaak kiezen ondernemers er wel voor om deze extra opslag aan te houden. Wel handig want op elk gewenst moment kunnen bepaalde goederen verplaatst worden naar deze opslag en voor latere verzending klaargemaakt worden. 

Online via 1BOX self storage is te zien in welke opslaglocaties ruimte is voor het huren van een opslagruimte. Voordeel is dat er door heel Nederland diverse ruimtes te huur zijn.  Mochten er vragen zijn dan zijn ze het hele jaar dag en nacht bereikbaar.