Onderzoeksite
Image default
Zakelijke dienstverlening

Goede camerabeveiliging begint met een stabiele cameramast

Wanneer u uw pand of terrein gaat beveiligen met camera’s, wilt u natuurlijk wel dat onbevoegden niet zomaar bij uw camera’s kunnen. Hier is een simpele oplossing voor. Door een cameramast te plaatsen, zorgt u ervoor dat enkel monteurs en installateurs nog bij de camera’s kunnen om ze te installeren of er onderhoud aan uit te voeren. Wanneer u deze mast ook nog eens uitrust met stabilisatieplaten en contragewichten, staat deze extra stevig en kan hij niet zomaar omgetrokken worden. Dat zorgt bovendien voor een stabiel beeld van het object dat u wilt bewaken. Door er daarnaast ook inklimbeveiliging op te laten installeren, voorkomt u ook dat mensen erin kunnen klimmen om zo bij de camera’s te komen.

Bestel uw mast bij een ervaren bedrijf met een goede reputatie

Waar vindt u zo’n handige cameramast met extra versteviging en inklimbeveiliging? Bij Europmast in Oisterwijk natuurlijk. Dit bedrijf heeft al meer dan dertig jaar ervaring en biedt een ruim aanbod aan masten van de beste kwaliteit. Dat geldt voor de cameramasten die ze leveren, maar ook voor hun vlaggenmasten, wifimasten en lichtmasten. Het is niet voor niets dat veel bedrijven, sportverenigingen, overheden en particulieren op hen vertrouwen voor hun masten. Dit bedrijf levert namelijk al jaren kwaliteit en kan ook masten op maat leveren. U slaagt bij hen dus altijd voor een mast die op al uw wensen en eisen aansluit.

Neem contact op voor meer informatie

Hoe ziet uw ideale cameramast eruit? Laat het aan de experts van Europmast weten en zij gaan met u op zoek naar de perfecte mast voor uw persoonlijke situatie. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende afmetingen en vaste en klapbare modellen. Daarnaast zijn er allerlei extra’s, zoals inklimbeveiliging en montagebeugels voor de camera’s die u op de mast kunt laten monteren. Op die manier kunt u bij één bedrijf terecht voor de complete mast. Neem dus contact op met Europmast en bestel de ideale mast voor uw bedrijf, sportvereniging of overheidsinstantie.

https://europmast.nl/