Onderzoeksite
Image default
Dienstverlening

Deze airco-installateur staat klaar voor ondernemers uit Limburg en omstreken

Bent u als ondernemer in Limburg op zoek naar een deskundige airco-installateur die een systeem op maat voor u kan ontwikkelen en installeren? Dan is het zeker aan te raden om eens te kijken bij de gerealiseerde projecten van Colson. Hier werken enkel goed geschoolde koeltechnici die alles weten van koel- en vriesinstallaties, airconditioning, luchtbehandelingssystemen en horeca-apparatuur. Bovendien installeren zij dit ook nog eens allemaal voor u door gebruik te maken van de nieuwste technieken én de EU-regelgeving op het gebied van veiligheid na te leven. Het inschakelen van Colson is een garantie op kwaliteit.

Een toonaangevende partner op het gebied van koeltechniek

Deze airco-installateur uit Maastricht (Limburg) is dé professionele partij om in te schakelen wanneer u op zoek bent naar een luchtzuiveringsinstallatie op maat. Al meer dan 40 jaar zijn zij een toonaangevend bedrijf op het gebied van koeltechniek en airconditioning. Daarom vertrouwt u hen zowel levering als montage en installatie van de systemen toe. Dit zit namelijk allemaal bij de prijs inbegrepen! Treedt er onverwacht een defect op of moet er onderhoud gepleegd worden aan de koelinstallatie? Dan staat een van de deskundige monteurs snel bij u in de zaak om het probleem te verhelpen. Bij Colson wordt er namelijk altijd gedacht vanuit mogelijkheden en oplossingen.

Maak met de rekenhulp een indicatie van de kosten

Voor het installeren van een airconditioning bij uw bedrijf in Limburg schakelt u dus een airco-installateur in van Colson uit Maastricht. Wilt u eerst een indicatie van de kosten weten? Dat is heel begrijpelijk! Op de website vindt u een handige rekenhulp om een raming van de kosten te maken. Deze prijzen zijn echter wel een ‘vanaf’-indicatie, omdat iedere installatie maatwerk is. Wilt u een installatie voor een ruimte groter dan 90 m2? Neem dan direct contact op met een van de deskundige medewerkers. De contactinformatie staat vermeld op de website van Colson.

https://www.colson.nl/