Onderzoeksite
Image default
Dienstverlening

Quard: hét merk voor slijtvaste stalen platen van topkwaliteit

Als u slijtvaste stalen platen nodig heeft, is Quard het merk dat u zoekt. Quard levert namelijk platen van topkwaliteit die eenvoudig te bewerken zijn tot diverse eindproducten. Zo worden deze platen bijvoorbeeld gebruikt voor de fabricage van persen, transportschroeven en mijnbouwmachines. Maak ook stalen emmers, messen en brekers worden van deze stalen platen gemaakt. De platen worden dan ook ingezet in diverse branches en worden over de hele wereld gebruikt.

Bestel deze platen gewoon in Nederland

Vraagt u zich nu af waar u deze Quard platen kunt bestellen? Het antwoord is heel simpel, namelijk bij De Jong & Lavino in Geldermalsen. Dit bedrijf levert verschillende soorten platen aan bedrijven over de hele wereld en kan de platen geheel op maat maken. Ook stralen of conserveren is mogelijk. Het bedrijf heeft namelijk voor al deze handelingen alle benodigde machines én de juiste vakmensen in huis. Zo krijgt u zeker platen die aan al uw wensen en eisen voldoen.

Een gecertificeerd bedrijf dat diverse certificaten kan verzorgen

De Jong & Lavino is al meer dan 25 jaar ISO 9001-gecertificeerd. Dit betekent dat u bij dit bedrijf kunt rekenen op de beste kwaliteit. Ook mag het bedrijf plaat- en smeltnummers doorstempelen. Daarnaast kan Jong & Lavino ook diverse certificaten en beproevingen voor u regelen. Voor het certificeren van producten wordt er samengewerkt met Lloyd’s Register, DNV GL en alle andere certificerende instanties van opdrachtgevers. De beproevingen worden uitgevoerd in samenwerking met gerenommeerde experts. Alle mechanische beproevingen zijn mogelijk, ook niet-standaard bedrijfsspecifieke beproevingen. Zo weet u zeker dat uw platen aan al uw eisen voldoen.

Ook leverancier van andere soorten platen

Naast Quard platen levert De Jong & Lavino nog veel andere soorten stalen platen en producten. Denk bijvoorbeeld aan scheepsbouw profielen en hoogvaste platen. Maar ook platen voor offshore, ketels en constructies behoren tot het assortiment van deze staalspecialist.

https://jolasteel.com/nl/