Onderzoeksite
Image default
Dienstverlening

Waarom een Shiatsu behandeling een aanrader is

Er zijn vele vormen van lichaamstherapie, en Shiatsu therapie is er hier één van. Energie voelt u door uw lijf stromen. Hier zijn meridianen verantwoordelijk voor. Deze zorgen er voor dat uw energie in goede banen geleid wordt en dat er genoeg energie door uw hele lijf stroomt. Echter kan het zijn dat één van de meridianen minder goed werkt. Op deze plek heeft u te weinig energie, en de andere meridianen in uw lichaam zullen hier ook hinder van ondervinden. Als energie niet door uw lijf stroomt zoals het hoort, kan dit een averechts effect hebben op diverse klachten en kwaaltjes. Deze zullen minder snel beter worden, en in sommige gevallen verslechteren. Gelukkig is er een manier om de energiestromen in uw lichaam weer in goede banen te leiden. Dit kan via Shiatsu.

Hoe Shiatsu therapie u kan helpen

De oorsprong van Shiatsu is terug te herleiden tot de Chinese geneeskunde. In feite is deze vorm van therapie de massage variant van accupunctuur. Waar er bij die therapie naalden geplaatst worden om drukpunten te activeren, wordt dit bij Shiatsu gedaan middels een massage. Dit zal er toe leiden dat alle meridianen weer optimaal werken. Deze therapie kan van veel waarde zijn, zowel voor fysieke als mentale klachten. Zo kunnen klachten zoals slapeloosheid, stress, hoofdpijn, spanning en vermoeidheid verholpen worden. Ook bij fysieke klachten en chronische pijnen kan deze therapie helpen en pijn verzachten.

Vind de therapeut die bij u past

Om Shiatsu optimaal tot zijn recht te laten komen, is het belangrijk om een therapeut in Tilburg te vinden die bij u past. Pas als u uzelf echt comfortabel voelt, kan de massage zijn werk doen. Als er één therapeut in Tilburg is bij wie klanten zich op hun gemak voelen, dan is het Maria van der Sar. Daarom is zij een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in deze vorm van lichaamstherapie.

https://www.mariavandersar.nl/