Onderzoeksite
Image default
Electronica en Computers

Wat zijn de voordelen van een all in one computer?

Wat zijn de voordelen van een all in one computer?

Er zijn veel voordelen aan een all in one computer zoals de Hp all in one computer. Zo is het eerste voordeel dat je geen kast meer hebt staan, maar alleen een scherm. Dat scheelt dus ruimte en je hebt in principe geen bureau meer nodig alleen een tafel. Tevens is het formaat vaak ook een stukje groter waardoor je niet 2 schermen hoeft te gebruiken. Alles past op een scherm en daarnaast worden ze vaak ook modern ontworpen. Het design zorgt dus ook voor een luxe uitstraling.

Bovendien zijn ze niet zo heel veel duurder als een gewone computer. Bij een losse computer moet je normaliter een scherm kopen en dan komt die onderaan de streep een stuk duurder uit. Het scherm zelf is 9 van de 10 keer voorzien van een bredere kijkhoek. Het is dus ook ideaal voor het streamen van films en series. Vroeger zagen we ze voornamelijk in het bedrijfsleven. Echter zie je ze vandaag de dag ook bij mensen thuis. Dit omdat we ze mooi vinden, maar ook veel mensen werken vanuit huis.

Bescherm jezelf tegen virussen

Je kunt Norton antivirus kopen als je jouw computer wil beschermen tegen virussen. Al jarenlang is dit niet alleen een van de beste merken, maar ook de meest betaalbare. Zeker als je gevoelige gegevens op je computer hebt staan is het aan te raden. Je wil immers niet dat hackers deze info gebruiken om mensen te chanteren. Daarnaast kun je ook je wachtwoorden zo veilig bewaren. Tevens is het ook mogelijk om ouderlijk toezicht in te stellen zodat kinderen niet op sites komen die jij blokkeert. Helaas is dat vandaag de dag echt nodig.

Daarnaast breidt Norton regelmatig zijn service uit. Een van de voorbeelden is dat je niet alleen op de computer, maar ook op mobiele apparaten zoals een telefoon of tablet met een VPN kunt surfen. Zo worden jouw gegevens niet zomaar achtergelaten, want je surft via een ander IP adres. Het is dus volkomen veilig om zo te kunnen surfen op het internet. Afhankelijk van het pakket krijg je ook nog eens gratis cloudopslag.