Onderzoeksite
Image default
Groothandel

Duurzaam verpakkingsmateriaal: goed voor het milieu

Als bedrijf heeft u waarschijnlijk al bekeken op welke wijze u duurzamer kunt worden. Misschien laat u wel zonnepanelen installeren op het dak van uw bedrijfspand. Maar ook binnen processen, van aankoop tot verkoop, is het mogelijk om de boel duurzamer te maken. Wist u bijvoorbeeld dat u ook middels verpakkingsmateriaal (of een duurzamere geschenkdoos) bij kunt dragen aan een beter milieu? Door de gevolgen die we reeds aan het ondervinden zijn van klimaatverandering, willen steeds meer mensen op verscheidene wijzen een steentje bijdragen aan een beter milieu. De hele samenleving is aan het verduurzamen en aan het vergroenen. Klanten waarderen het dan ook als diverse bedrijven een steentje hier aan bijdragen.

Biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal en geschenkdoos

Zo is het aan te raden om voor biologisch afbreekbaar materiaal te kiezen als het gaat om verpakkingsmateriaal of een geschenkdoos. U wilt uw bedrijf in alle facetten uitdragen middels het logo, een uniek design of een slogan. Deze kunt u ook laten drukken op het materiaal via een gespecialiseerd bedrijf zoals VerpakkingShop. Ook voor deze materialen of een geschenkdoos kunt u voortaan kiezen voor duurzamere materialen. VerpakkingShop maakt namelijk alleen nog maar gebruik van biologisch afbreekbare materialen. Dit is beter voor het milieu en geeft u tevens de mogelijkheid om nog een facet van uw bedrijf te verduurzamen. Zo draagt iedereen een steentje bij aan een beter milieu. Het is aan te raden dit ook aan klanten te laten weten, want zij waarderen het heel erg als bedrijven duurzame maatregelen nemen. Dit maakt hen eerder geneigd voor u te kiezen.

Voordelige klantvoorwaarden

VerpakkingShop is al 30 jaar een specialist op het gebied van verpakkingsmaterialen en het op maat maken van geschenkdozen. Zij gaan met de tijd mee, wat geïllustreerd wordt door de keuze voor biologisch afbreekbare materialen. Daarnaast staat deze winkel bekend om hun producten van hoge kwaliteit, en dat voor een betaalbare prijs. Bovendien leveren zij snel, veelal binnen 3 dagen. Betalen kan veilig en snel online.