Onderzoeksite
Image default
Banen en opleidingen

Shop advisor

Wil je onbeperkt gesprekken voeren met klanten, ongelimiteerde scores, jezelf verder ontwikkelen en bijvoorbeeld meer leren over het beste 4G-netwerk ter wereld? Wil je langer parttime werken? Kom dan het team van Spijkenisse versterken als winkeladviseur!

Wat ga je doen?

Als winkeladviseur bij T-Mobile in Spijkenisse heb je de mogelijkheid om veel kennis op te doen en je zakelijke werkervaring uit te breiden. In deze functie kun je (potentiële) klanten van harte welkom heten in de T-Mobile winkel. Wees anders U weet hoe u gemakkelijk en op een prettige manier met elke klant moet praten. Tijdens het proces zullen klanten zich meteen goed voelen over u en het merk T-Mobile. Door goed te luisteren en vragen te stellen, begrijpt u de wensen van uw klanten duidelijk. Vervolgens geef je professioneel advies om klanten de meest geschikte producten en oplossingen te bieden. De klant vertrouwde op je goede advies en nam enthousiast het nieuwe abonnement aan. Dankzij jou heeft T-Mobile weer een tevreden klant!

Trainingen

Je gaat om met klanten en weet alle wensen op te vragen om passend advies te geven over alles wat T-Mobile moet bieden. Wat dit precies is, leert u in de trainingen en het introductieproces van T-Mobile.

Teamuitje en beloningen

T-Mobile waardeert de inzet van zijn medewerkers en organiseert daarom regelmatig teamuitjes! Wanneer je je doel bereikt, kun je ook grote prijzen winnen, zoals kortingsbonnen, reizen, etc. Jij en je team staan ​​voor de uitdaging om elke dag nieuwe doelen te bereiken in de winkel.

Werktijden

T-Mobile-winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag, en sommige zijn ook open op zondag. Kantooruren zijn doordeweeks van 10.00 uur tot 18.00 uur. De openingstijden voor winkelen in het weekend en ’s avonds laat zijn anders. Je kunt flexibel inzetten van 12 tot 16 uur per week.

Wat wij bieden

Werk als parttime verkoopassistent bij T-Mobile;

Het totale uurloon is 10,54 euro, exclusief vakantieloon en toeslagen;

Reiskostenvergoeding;

Hoe meer u verkoopt, hoe hoger uw bonus;

De zondagstoeslag is 50% en de koopavondtoeslag 20%;

Geweldig uitje en geweldig beloningsplan;

Doorgroeimogelijkheden, zoals posities op het hoofdkantoor;

Werk samen met collega’s die net zo gemotiveerd zijn als jij.

Onze eis:

Het laagste niveau van MBO4 werken en denken;

Je houdt van telecommunicatie en houdt van verkopen;

Heb jij commerciële werkervaring? Dan heb je het (wifi) voordeel.

Je hebt een competitieve instelling, maar je gaat nooit pushen

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/winkel-werk.html