Onderzoeksite
Image default
Banen en opleidingen

Meer bereiken met een ervaren coach nabij Nijmegen

Zit je niet lekker in je vel? Heb je het niet naar je zin op het werk, maar begrijp je niet goed waarom? Of weet je het wel, maar vind je een oplossing vinden lastig? In al deze gevallen is het slim om een coach in te schakelen die jou kan helpen met je persoonlijke ontwikkeling. Een coach werpt vaak nieuw licht op de zaak en weet de juiste vragen te stellen, zodat je niet steeds blijft malen om dezelfde dingen. Je wordt aangezet tot nadenken en actie ondernemen. Zo kom je verder en haal je meer uit je carrière én je persoonlijk geluk.

Doe een beroep op specialisten

Wanneer je loopbaancoaching wilt volgen in Nijmegen of omgeving, zit je goed bij MD-act. De professionals die hier vlak bij Nijmegen werken, hebben al ruim 25 jaar ervaring als coach en zijn opgeleid tot psycholoog. Ook zijn ze geregistreerd bij het NIP en het NOLOC, zodat je verzekerd bent van betrouwbare hulp. Inmiddels hebben ze al meer dan 2000 mensen gecoacht en veruit de meeste van hen ervoeren daarna meer succes en plezier in hun werk. Dat wil jij toch ook?

Begeleiding binnen diverse thema’s mogelijk

Bij MD-act, vlak bij Nijmegen, kun je loopbaancoaching volgen voor verschillende doeleinden. Natuurlijk is deze coaching inzetbaar om je functioneren op het werk te verbeteren, maar ook mensen die beter in hun vel willen zitten of meer ontspannen willen leven, kunnen hier terecht. Een aantal thema’s die bij deze coach nabij Nijmegen aan de orde kunnen komen zijn:

  • Leiderschap ontwikkelen
  • Samenwerken verbeteren
  • Eigen grenzen beter bewaken
  • Omgang met collega’s verbeteren
  • Reële eisen leren stellen aan jezelf
  • Beter leren omgaan met werkstress

Meteen duidelijkheid over de kosten

Wanneer je hier loopbaancoaching gaat volgen in de omgeving van Nijmegen, weet je vooraf precies wat de kosten gaan zijn. Het uurtarief staat namelijk heel duidelijk op de website vermeld. Ook maakt de coach nabij Nijmegen voorafgaand aan het coachgingstraject afspraken met jou over het aantal sessies dat gaat plaatsvinden en de duur ervan. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.