Onderzoeksite
Image default
Banen en opleidingen

Vind de juiste functie door een werving- en selectiebureau in de Food branche in te schakelen

Ben je afgestudeerd in een opleiding gericht op levensmiddelentechnologie, biotechnologie of een vergelijkbare richting op hbo- of wo-niveau en ben je momenteel op zoek naar een baan? Dan liggen er voldoende kansen op een baan in de Food branche die wellicht aansluiten bij jouw interesses. Heb je jouw droombaan nog niet weten te vinden? Dan is het wellicht handig om een professional op de arbeidsmarkt in te schakelen die je hierbij helpt. Maak bijvoorbeeld gebruik van de diensten van MY Recruitment. Dit is een werving- en selectiebureau met kennis en een uitgebreid netwerk binnen de Food branche. Zij helpen jou graag aan een baan waarbij jij jouw opgedane kennis in de praktijk kunt toepassen.

Deze specialist maakt gebruik van korte lijntjes binnen de branche

Wanneer je op zoekt bent naar een uitdagende functie in de Food branche, helpt dit werving- en selectiebureau jou op deskundige wijze. MY Recruitment beschikt namelijk al over ruim twee decennia ervaring op de markt en heeft daardoor korte lijntjes met verschillende bedrijven die op zoek zijn naar versterking. Diverse producenten en leveranciers van ingrediënten in de levensmiddelenindustrie zijn bij hen aangesloten. In hun netwerk hebben zij daardoor altijd wel een passende baan voor jou.

Volledige ondersteuning bij sollicitatiegesprekken

De dienstverlening van dit bureau gaat verder dan alleen het zoeken naar een geschikte functie voor jou. Hun experts achterhalen allereerst al jouw interesses en gaan dan ook op zoek naar een functie die perfect hierop aansluit. Zodra jouw match is gevonden, helpen ze jeom het sollicitatiegesprek tot in de puntjes voor te bereiden. Zo kom je goed beslagen ten ijs bij jouw sollicitatie. Wordt je onverhoopt niet aangenomen? Dan wordt je voorzien van uitgebreide feedback die je helpt om de volgende keer wél die baan te scoren.

Reageer direct op een vacature

Heb je interesse in de diensten van dit werving- en selectiebureau met focus op de Food branche? Reageer dan direct op een vacature. Zo weten de medewerkers van MY Recruitment dat jij op zoek bent naar een baan. Vervolgens nemen zij spoedig contact met je op. Heb je vragen? Stel ze dan aan hen door gebruik te maken van de contactmogelijkheden op hun website.

https://www.my-recruitment.com/