Onderzoeksite
Image default
Industrie

Vind bij deze specialist de juiste industriële lijm

Zoek je voor jouw specifieke toepassing de juiste industriële lijm? Schakel dan de specialisten van Lubribond Benelux in. Dit bedrijf specialiseert zich sinds 2012 in vele soorten lijmproducten en siliconen, maar hun ervaring gaat zelfs meer dan 30 jaar terug. Toen opereerde het bedrijf als een afdeling van Laagland B.V., die voornamelijk lijmproducten importeerde. Door de verzelfstandiging en overname van de afdeling is het uiteindelijk een afzonderlijk en specialistisch bedrijf geworden. Een groot voordeel van het aanschaffen van industriële lijm bij een specialist als Lubribond Benelux, is dat je zeker weet dat je altijd het juiste product inkoopt. De functies van industriële lijmen lopen dan ook erg uiteen, waardoor de ideale lijm altijd zorgvuldig moet worden uitgekozen. In dit artikel worden enkele soorten industriële lijmen uitgelicht die verkrijgbaar zijn bij deze aanbieder.

Aluminium lijm

Allereerst vind je hier diverse aluminium lijmen. Deze worden vooral toegepast in de bouw en worden ook bijvoorbeeld gebruikt voor bouwmachines. Het lijmen van vliegtuigonderdelen en elementen in de hightech industrie is tevens mogelijk met deze industriële lijm. Typische toepassingen zijn daarnaast te vinden bij het lijmen van plaatmateriaal en gevelbeplating en lichtgewicht onderdelen in de auto-industrie en maritieme sector.

Hittebestendige lijm

Een andere soort industriële lijm die je hier kunt kopen is hittebestendige lijm. Denk bijvoorbeeld aan één-componentlijm (hittebestendig tot 250°C) en tweecomponenten-epoxies (hittebestendig tot 230°C). De lijm hecht zeer goed op glas, tegels, geglazuurde keramiek en gladde metalen.

Een groot assortiment, een uitstekende service en korte levertijden

Door de jaren heen is het aanbod aan lijmen en chemische verbindingsmiddelen van dit bedrijf gecomplementeerd, waardoor het nu alle gangbare industriële lijmen en siliconen omvat. Dit betekent dus dat de zojuist genoemde industriële lijmen slechts een greep zijn uit de vele soorten verbindingsproducten die je hier kunt aanschaffen. Je profiteert hier bovendien altijd van een oplossingsgerichte en persoonlijke service. Vanuit het magazijn in Reeuwijk worden zoveel mogelijk producten uit voorraad geleverd, waardoor je niet lang hoeft te wachten op je bestelling. Heb je advies of informatie nodig over specifieke producten? Schroom dan niet om contact op te nemen met de specialisten van Lubribond Benelux.

https://www.lubribond.nl/