Onderzoeksite
Image default
Industrie

Groot lasersnijwerk is een snelle en nauwkeurige manier van metaalbewerking

Zoekt u een bedrijf dat u verder kan helpen met groot lasersnijwerk? Dan schakelt u de hulp in van M. den Oudsten Buigwerken. Zij beschikken over vijf kwalitatief hoogstaande machines die gebruikt worden voor lang lasersnijden. Hiermee is het voor hen mogelijk om allerlei soorten materiaal te bewerken, zoals (roestvrij)staal en aluminium. Lang lasersnijden wordt gebruikt voor een tal aan industrieën. Het is namelijk mogelijk om groot lasersnijwerk uit te voeren. Hiermee worden platen van wel 60 x 4,5 meter bewerkt. Indien u dit wenst, kunnen er zelfs letters en belijningen worden toegevoegd aan de platen. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u liever kleine formaten laten bewerken door deze specialisten? Dat is ook mogelijk! De experts bewerken ook kleine platen op een zeer nauwkeurige manier. Doordat de platen voorzien worden van laskanten, is snelle bewerking mogelijk en heeft u de producten snel binnen.

Nauwkeurige bewerkingen met groot lasersnijwerk

Groot lasersnijwerk en lang lasersnijden wordt met name toegepast bij staalbewerking. Het is een zeer nauwkeurige manier van staalbewerking, zelfs nog nauwkeuriger dan autogeen snijden of plasmasnijden. Het is geschikt voor zeer precieze bewerkingen, zelfs bij groot lasersnijwerk. Dit komt doordat het materiaal aan geringe warmte wordt blootgesteld. Hierdoor is nabewerking niet of nauwelijks nodig en heeft u uw bestelling snel binnen.

Neem contact op met de specialisten voor meer informatie

Deze experts hebben als doel om marktleider te worden in Nederland en Europa op het gebied van halffabricaten. Hoe zij dit willen waarmaken? Door een zowel nu als in de toekomst een onderscheidende organisatie te zijn, waarbij vakmanschap, innovatie en uitstekend ondernemerschap de belangrijkste troeven zijn. Hierdoor kunt u erop rekenen dat uw opdrachten snel én efficiënt worden uitgevoerd. De specialisten hebben een standaardvoorraad van circa 600 ton staal. Daarnaast beschikken zij over een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand machinepark. Heeft u interesse in een vrijblijvende prijsopgave? Dan neemt u contact op met de experts. De contactgegevens vindt u op de website.

https://www.mdenoudsten.nl/