Onderzoeksite
Image default
Dienstverlening

Drainage mortel is voor meerdere doeleinden geschikt

Zoekt u een stevige, waterdoorlatende laag die u tussen zandbed en straatwerk kunt aanbrengen? Of wilt u een terras stabiliseren? In beide gevallen en diverse andere situaties biedt drainage mortel uitkomst. Dit is namelijk een mix van fijne split en cement die de beste eigenschappen van beide ingrediënten combineert. Het zorgt namelijk niet alleen voor een stabiele ondergrond, maar biedt tegelijkertijd ook een goede afwatering. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over plassen of dat het straatwerk kapotvriest in de winter. Deze mortelsoort is de investering dan ook zeker waard, omdat u hiermee langer van uw straatwerk geniet.

Kies voor mortel en andere, gerelateerde producten van uitstekende kwaliteit

Om het meeste uit uw mortel te halen, is het natuurlijk wel van belang dat u mortelproducten van goede kwaliteit koopt. Alleen dan profiteert u van de goede stevigheid en waterdoorlatende eigenschappen. Daarom kiest u het best voor drainage mortel van Multi Mortel Brabant. Deze specialist produceert diverse mortelsoorten van de beste kwaliteit. Ook voor vloerenspecie, stampbeton en stabilisatiezand bent u bij deze specialist aan het juiste adres. Zo vindt u al uw benodigdheden bij één bedrijf en dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk bij het bestellen.

Vul het bestelformulier in en plaats uw bestelling online

Heeft u interesse in de drainage mortel van Multi Mortel Brabant? Dan bestelt u dit eenvoudig online door het bestelformulier in te vullen. Terwijl u de opties van uw keuze selecteert, wordt de totaalprijs van uw bestelling steeds geüpdatet. Op die manier weet u precies wat uw bestelling gaat kosten, zonder dat u hiervoor een offerte hoeft aan te vragen. Dat is wel zo eenvoudig! Twijfelt u welke mortelsoort het best op uw toepassing aansluit? Of heeft u hulp nodig bij het bepalen van de hoeveelheid? Dan voorzien de specialisten van dit bedrijf u graag van advies.

https://www.multimortelbrabant.nl/