Onderzoeksite
Image default
Dienstverlening

Los uw geluidsproblemen op met een akoestisch plafond

Galm en geluidsoverlast kunnen uw woongenot aanzienlijk verminderen. Het is immers vervelend wanneer u uw visite niet kunt verstaan of wanneer u niet kunt slapen door geluid uit aangrenzende woonruimten. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing waarmee deze problemen verleden tijd zijn: een akoestisch plafond. Dit is een vorm van geluidsisolatie die heel effectief werkt en eenvoudig op uw plafond geïnstalleerd kan worden. Hierdoor is het een simpele, maar uitstekende oplossing. Als u dit plafond door de experts van Hollandplafond laat installeren, zijn de werkzaamheden bovendien binnen korte tijd klaar. Deze expert kan een akoestisch plafond namelijk al binnen één dag plaatsen.

Minimaal hoogteverlies en geen last van de installatie

De geluidsisolatie van Hollandplafond wordt enkele centimeters onder uw huidige plafond aangebracht. Hierdoor heeft u minimaal hoogteverlies, waardoor het dus al een betere oplossing is dan een verlaagd plafond. Nu vraagt u zich waarschijnlijk af hoe die geluidsisolatie voor uw plafond in wordt geïnstalleerd. Dit is eigenlijk heel eenvoudig. Het akoestisch plafond bestaat uit een kunststof doek die over een stalen profiel wordt gespannen. Hierdoor komt er bij de installatie ook geen rommel vrij en hoeft u uw spullen niet aan de kant te schuiven. Zo heeft u minimaal last van de werkzaamheden. Het kunststof doek kan volledig op uw wensen worden aangepast. Het is bijvoorbeeld mogelijk om er ventilatieroosters en verlichting in weg te laten werken. Ook luidsprekers kunnen naadloos in uw nieuwe plafond worden weggewerkt.

Informeer naar de beschikbare opties

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Hollandplafond u biedt voor geluidsisolatie in uw plafond? Of weet u al precies wat u wilt en wilt u een akoestisch plafond op maat laten maken? Neem in beide gevallen contact op met de experts van Hollandplafond. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, beantwoorden al uw vragen en stellen vrijblijvend een offerte voor u op.