Onderzoeksite
Image default
Industrie

Laat Chroom-6 saneren om een gezonde werkomgeving te garanderen

Het is belangrijk om een gezonde werkomgeving voor uw personeel te garanderen. Hier worden vaak veel aanpassingen in de bedrijfsruimte voor gedaan, maar schadelijke stoffen worden regelmatig over het hoofd gezien. Dit is begrijpelijk, omdat bijvoorbeeld Chroom-6 een stof is die u niet ziet, maar die wel gezondheidsrisico’s veroorzaakt als u deze niet tijdig laat saneren. Chroom-6 wordt vaak in constructies gebruikt vanwege de roestwerende eigenschappen. Deze schadelijke stof komt vrij bij bijvoorbeeld het schuren, slijpen, zagen of verhitten van oppervlakten. U dient de Chroom-6 te laten saneren, zodat deze stof in uw bedrijfsruimte niet vrij kan komen bij dit soort werkzaamheden. Doet u dit niet en wordt uw personeel hieraan blootgesteld zonder bescherming, dan kan dit ernstige acute en chronische gezondheidsklachten veroorzaken.

Ook dieselmotoremissie moet u laten verwijderen

Werkt uw bedrijf met dieselmotoren? Ook dan moet u actie ondernemen. In de uitlaatgassen van dieselmotoren, oftewel dieselmotoremissie, zitten namelijk ook schadelijke stoffen voor de gezondheid. Als u Chroom-6 wilt laten saneren of dieselmotoremissie wilt laten verwijderen, schakelt u het best Gom Specialistische Reiniging in. Deze specialisten brengen eerst de vervuiling in kaart en nemen daarna gepaste actie om uw werkomgeving te ontdoen van de schadelijke stoffen. Bovendien kunnen ze u en uw personeel ook voorlichting geven over deze stoffen en hoe u zichzelf hiertegen kunt beschermen. Zo zijn u en uw personeel verzekerd van een veilige en gezonde werkomgeving.

Plan direct een afspraak in

Wilt u Chroom-6 of dieselmotoremissie laten saneren in uw bedrijfsruimte? Of wilt u laten onderzoeken of deze schadelijke stoffen in uw bedrijfsruimte aanwezig zijn en erachter komen of het nodig is om deze te laten saneren? Plan dan direct een werkopname in met Gom Specialistische Reiniging. Deze specialisten ondernemen gepaste actie wanneer dit nodig is. U vindt de contactgegevens voor het maken van een afspraak op de website van dit gespecialiseerde reinigingsbedrijf.