Onderzoeksite
Image default
Zakelijke dienstverlening

Eenvoudig een koelcontainer huren

Bent u een ondernemer in de horeca of evenementenbranche en wil u graag een koelcontainer huren? Dan heeft u bij Douven Verhuur de keuze uit twee verschillende uitvoeringen. Want wanneer u een evenement organiseert, wil u natuurlijk ijskoude drankjes aan uw gasten kunnen aanbieden en dat kan nog weleens lastig zijn op een zwoele zomerdag. Vandaar dat een koelcontainer huren een echte uitkomst kan zijn. Bij Douven Verhuur kunt u kiezen voor kwalitatieve REEFER containers en het mooie is dat deze containers zowel kunnen koelen als vriezen. Zo bent u overal op voorbereid en voorziet u de gasten op uw evenement van de koudste biertjes, wijntjes en hapjes.

Voorbereidingen voor een koelcontainer huren

Wanneer u ervoor kiest om een koelcontainer te huren, is het belangrijk dat u goed voorbereid bent op de komst van de container. Hoewel het transport en de levering van de gehuurde koelcontainer voor u wordt geregeld, dient u wel de juiste plek voor de koelcontainer uit te kiezen. Een koelcontainer huren is handig op het moment dat u voor uw evenement een wat grotere voorraad aan gekoelde drank wil opslaan. Zo kunt u altijd blijven schenken, want u weet van tevoren niet precies hoeveel dorst uw gasten zullen hebben. En vooral op een warme zomerdag kunnen de alcoholische en frisse versnaperingen erg hard gaan. Maar dat is alleen maar leuk, op het moment dat u er goed op voorbereid bent.

U kunt ook een koelcel huren

Wanneer u niet zoveel ruimte nodig heeft, maar u wel graag producten koelt, kunt u ervoor kiezen om een koelcel te huren. Een koelcel huren gaat even makkelijk en snel als het huren van een koelcontainer. Wanneer u een koelcel huurt via Douven Verhuur, kunt u kiezen uit twee verschillende formaten. De 8 ft koelcel heeft de afmetingen van 2,2 x 2 x 2,2 m en is geschikt voor kleinere evenementen. Bijvoorbeeld voor het koelen van waar tijdens drukke feestdagen. De andere optie voor een koelcel huren is die met 15 ft. De afmetingen van deze koelcel zijn 4 x 2,45 x 2,6 m. Dat maakt deze koelcel uitermate geschikt voor grotere evenementen.