Onderzoeksite
Image default
Aanbiedingen

Haal het maximale uit Pharius door het volgen van onze trainingen

Haal het maximale uit Pharius door het volgen van onze trainingen

Wilt u alles uit Pharius halen en optimaal gebruik maken van ons softwareprogramma? Volg dan onze gratis online trainingen en leer in korte tijd alles over het optimaliseren van uw (Q)HSE register en het inrichten van uw (Q)HSE compliance. Onze trainingen worden meerdere keren per jaar georganiseerd en zijn toegankelijk voor iedereen die gebruik maakt van Pharius. Ontdek in deze blogpost waarom het volgen van onze trainingen van grote meerwaarde kan zijn voor u en uw organisatie.

 

Ontdek de voordelen van Pharius

Als u Pharius gebruikt, wilt u er natuurlijk alles uithalen. Tijdens onze trainingen ontdekt u de verschillende mogelijkheden en voordelen van het programma. U leert bijvoorbeeld hoe u uw data het beste kunt structureren en hoe u het meeste uit uw dashboards haalt. Na de compliance software training weet u precies hoe u Pharius het beste kunt inzetten, zodat u nog meer inzicht krijgt in uw bedrijfsvoering.

 

Krijg praktische tips en tricks

Onze trainers hebben jarenlange ervaring met het werken met Pharius. Zij kennen het programma door en door en weten precies hoe u uw (Q)HSE register kunt optimaliseren. Tijdens de trainingen delen zij graag hun kennis met u. U krijgt praktische tips en tricks die u direct kunt toepassen in de praktijk. Zo haalt u het maximale uit Pharius.

 

Leer van andere gebruikers

Tijdens de trainingen komt u in contact met andere gebruikers van Pharius. U kunt ervaringen uitwisselen, van elkaar leren en elkaar inspireren. Dit kan leiden tot interessante nieuwe inzichten die u direct kunt toepassen in uw eigen organisatie. Daarnaast is het altijd handig om te weten hoe anderen Pharius gebruiken.

 

Blijf up-to-date

Onze software wordt steeds verder doorontwikkeld. Tijdens de trainingen ontdekt u als eerste wat de nieuwste ontwikkelingen zijn en hoe deze u kunnen helpen uw bedrijfsprocessen verder te optimaliseren. Zo blijft u altijd up-to-date en haalt u het maximale uit Pharius.

 

Gratis en laagdrempelig

Onze trainingen zijn gratis en worden online gegeven. Dit maakt de drempel om deel te nemen laag. U hoeft niet te reizen en kunt de training volgen vanaf uw eigen werkplek. Het enige wat u nodig heeft, is een computer en een internetverbinding. Zo wordt het volgen van onze trainingen nog eenvoudiger en toegankelijker.

Of u nu een ervaren Pharius gebruiker bent of net begint met ons programma, onze trainingen zijn een waardevolle aanvulling. U leert alles over de mogelijkheden van Pharius, krijgt praktische tips en tricks en blijft altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen. Daarnaast komt u in contact met andere gebruikers en kunt u ervaringen uitwisselen. Wacht niet langer en schrijf u nu in voor een van onze trainingen. Zo haalt u het maximale uit Pharius en optimaliseert u uw (Q)HSE register en compliance.

 

https://www.pharius.eu/