Onderzoeksite
Image default
Beauty en verzorging

Prachtig volle lippen

Mooie, volle lippen trekken veel blikken. Helaas verliezen lippen na verloop van jaren volume en contour. Volle lippen geven u een jong en verzorgd uiterlijk en bovendien een sensuele uitstraling. Heeft u ook altijd al vollere lippen willen hebben of nemen uw lippen af in volume? Hier wat tips om toch die mooie, volle lippen die u graag wilt, te krijgen!

Je kunt je lippen op een natuurlijke wijze groter maken met goede verzorging. Om volle lippen te krijgen en houden is het erg belangrijk om ze vochtig te houden. Dit kan door het invetten of het scrubben van de lippen. Het regelmatig aanbrengen van vaseline of soortgelijke balsems is dus erg belangrijk.

Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van scrub, gebruik dan geen reguliere scrub. Dit is te grof voor de zachte huid van de lippen. Het is ook mogelijk om zachtjes met een tandenborstel over de lippen te bewegen om zo de bloedcirculatie te stimuleren en zorgt ervoor dat de lippen voller en zachter worden. Deze tips werken, maar zijn niet zo effectief als een professionele behandeling.

Een populaire methode om vollere lippen te krijgen is lippen opspuiten. Bij deze methode worden de lippen ingespoten met fillers. Het effect van de behandeling is echter niet permanent, en dient indien gewenst dus te worden herhaald.

Een andere methode van lippen voller maken is het opvullen van de lippen met eigen lichaamsvet. Dit wordt vaak weggenomen van de buik of heupen en garandeert dat er geen allergische reacties plaats zullen vinden, omdat uw lichaam de cellen herkent. Deze methode is wél permanent en direct merkbaar. Het kan zo zijn dat uw lichaam een kleine hoeveelheid van het vet terug opneemt, maar laat u zich hierdoor niet tegenhouden! Het is namelijk niet te zien. Het hele proces wordt niet als pijnlijk ervaren en genezen gaat vaak spoedig.

http://injectableklinieken.nl/nl/