Onderzoeksite
Image default
Bedrijven

Alles in een met een goed salarispakket

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, is het belangrijk om je zaken goed op orde te hebben. Dit is echter natuurlijk ook wel makkelijker gezegd dan gedaan. Een van die zaken die je zo goed op orde moet hebben, is de administratie van de salarissen van je werknemers. Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, want dat vraagt natuurlijk de nodige specialistische kennis. In de meeste gevallen loont het om een externe partij in te huren en daarbij een salarispakket af te nemen. Dan weet je ook financieel waar je aan toe bent, omdat je een vooraf afgesproken prijs bent overgekomen met de partij, bijvoorbeeld een CBBS of een andere speler in de markt.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat deze zaken allemaal goed geregeld zijn. Je wilt immers niet voor vervelende verrassingen komen te staan wanneer het weer tijd is voor je belastingaangifte. De belastingdienst is niet zo vergevingsgezind als jij fouten maakt in je aangifte. Daarom is het natuurlijk extra fijn om te weten dat de administratie van de salarissen van je werknemers correct en op tijd gebeurt. Alle verzoeken die je neerlegt zullen namelijk binnen 24 uur worden verwerkt. Dat is natuurlijk ook erg fijn voor die werknemers, want op die manier kun je dus ook met een gerust hart toezeggingen doen wat betreft geld en wanneer dat gestort zal worden bij de werknemers.

Bovendien krijgen zij elke maand netjes hun salarisstrook in hun mailbox en ook jaarlijks hun jaaropgave. Zo kunnen ze zelf kiezen of zij hier nog een print van willen of moeten maken en dat bespaart natuurlijk ook weer drukkosten en verwerkingskosten voor jou.

Kortom een externe partij inhuren neemt jou veel werk uit handen en zorgt ervoor dat je salarisadministratie goed op orde is voor jou, je werknemers en niet in de laatste plaats voor de belastingdienst.

http://www.cbbs.nl