Onderzoeksite
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar een betrouwbare makelaar? Verkoopmakelaars Groningen!

Bent u opzoek naar een betrouwbare en professionele verkoopmakelaar in Groningen of Friesland? U bent bij Verkoopmakelaars Groningen aan het juiste adres! Wij hebben veel ervaring met de Groningse en Friese markt en weten precies hoe úw woning verkocht moet worden. Wij zijn zeer actief in de online marketing van uw woning, zo plaatsen wij deze op diverse verkoopsites en maken wij professionele foto’s van uw woning. Ook werken wij samen met Houseboost, een specialist in online marketing van uw woning. Houseboost boost uw woning middels advertenties op diverse websites, een professionele verkooptekst en een Google advertentie campagne. Dit pakket ter waarde van €450,- is voor klanten van Verkoopmakelaars Groningen helemaal gratis! 

Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies hoe u uw woning verkoopklaar maakt en een gratis waardebepaling van uw woning. 

Wacht niet langer en verkoop uw woning bij verkoopspecialist Verkoopmakelaars Groningen. Wij werken óók op zaterdag! Vul het formulier op onze website in en wij nemen zo spoedig mogleijk contact met u op! Klik hier voor het invulformulier.

http://www.verkoopmakelaarsgroningen.nl