Onderzoeksite
Image default
Woning en Tuin

Een prachtige Douglas overkapping bouw je met een compleet bouwpakket

Wil je helemaal zelf een Douglas veranda of overkapping bouwen, dan is een compleet samengesteld bouwpakket van Doe Het Zelf Veranda echt iets voor jou! Het bouwpakket bevat alles wat je nodig hebt om een veranda of overkapping van Douglas in elkaar te zetten. Van het bevestigingsmateriaal tot aan de Douglas houten balken alles wordt volledig op maat gemaakt. Verder wordt er ook een heldere montagehandleiding bijgeleverd. Je kunt dus meteen aan de slag met het bouwen van jouw droom overkapping of veranda!

Bouwpakketten van stevig Douglas hout

Doe Het Zelf Veranda maakt gebruik van duurzame sterke materialen zoals polycarbonaat en Douglas hout zodat jouw zelfgebouwde overkapping of veranda jarenlang meegaat. Douglas is een bewerkbare houtsoort die zich goed leent als bouwmateriaal. Stel volledig zelf een bouwpakket samen met een overkapping of veranda van Douglas hout, zodat deze volledig aansluit bij jouw wensen. Maak een keuze uit de verschillende opties voor het dak. Ga je voor een mooie lichtstraat of heb je liever een matte afwerking? Het is allemaal mogelijk! Zo kunnen er ook andere luxe accessoires toegevoegd worden aan de bouwpakketten. Denk bijvoorbeeld aan ledverlichting om ook in de late zomeravonden optimaal te genieten van jouw tuin. Of maak eenvoudig een tuinkamer van een overkapping met glazen schuifwanden.

Een overkapping of veranda voor ieder wat wils

Bestel een bouwpakket van Doe Het Zelf Veranda en ontvang alles wat je nodig hebt om jouw project een waar succes te maken! Wil je eerst het ruime assortiment aan veranda’s, overkappingen en accessoires in het echt bekijken? Geen enkel probleem. Maak een afspraak in de showroom om een goede indruk te krijgen van de verschillende mogelijkheden. Op deze manier weet je zeker dat je een veranda, overkapping of tuinkamer kiest die perfect bij jouw tuin past. Heb je een keuze gemaakt? Bestel eenvoudig een bouwpakket gemakkelijk op hun website.