Onderzoeksite
Image default
Bedrijven

Een cursus zonnepanelen volgen bij een gerenommeerd bedrijf

Wilt u graag een cursus zonnepanelen volgen of uw medewerkers deze laten volgen? Dan wilt u natuurlijk dat de cursus verzorgd wordt door een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Omega Training is een bedrijf dat verschillende soorten cursussen aanbiedt en zich heeft gespecialiseerd in dit soort vakgerichte opleidingen en cursussen. Weet u nog niet precies welke cursus of opleiding het beste bij u past? Bepaal dan eerst wat u met de opgedane kennis wilt gaan doen en wat het doel is. Op deze manier kunt u achterhalen welke cursus of opleiding bij uw eisen aansluit.

Ga altijd veilig te werk na het volgen van vakgerichte opleidingen

Door de vakgerichte opleidingen of cursussen, zoals een cursus zonnepanelen, te volgen via Omega Training, zorgt u ervoor dat u altijd veilig te werk gaat. Of dat uw medewerkers dat doen. Installateurs van zonnepanelen dienen de PV-installatie veilig aan te leggen. Met een cursus zonnepanelen worden bijvoorbeeld de verschillende normen besproken, zoals de IEC 60904, EN 50524, NEN 1010 en meer. In hun cursus zonnepanelen en hun andere vakgerichte opleidingen komen zowel de praktijk als theorie aan bod. Zo kunt u of kunnen uw medewerkers veilig aan de slag met een PV-installatie. Zo heeft u altijd alle kennis in huis om uw werkzaamheden veilig en goed uit te voeren.

Online inschrijven voor een cursus zonnepanelen

Weet u al dat u de cursus zonnepanelen of een van de andere vakgerichte opleidingen wilt volgen? Dan kunt u zich online al direct inschrijven voor de cursus of opleiding. U kiest eerst of u een inspecteur of een installateur wilt worden. Dan kiest u de betreffende cursus die u wilt volgen. Vervolgens kunt u zich online inschrijven voor die cursus. U vindt hier ook alle informatie over de cursus zonnepanelen of de andere vakgerichte opleidingen, zoals de duur, kosten en inhoud. Wilt u meer informatie voordat u zich inschrijft? Stel uw vragen dan aan de specialisten van Omega Training.