Onderzoeksite
Image default
Bedrijven

Een elektrische hijslier van topmerken

Jarenlange hijs- en hefervaring door BMI Hijsgereedschap. Dat is wat u kunt verwachten. Met een veelzijdig aanbod kwaliteitsartikelen zijn ze u graag zo optimaal mogelijk van dienst. Er is een levertijd van twee werkdagen na betaling. U profiteert van Gratis verzending vanaf € 500,-. En u bent verzekerd van een ruim assortiment van topmerken. Kiest u voor een elektrische hijslier of een ander product? BMI Hijsgereedschap is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van hef- en hijsmiddelen. Ze zijn betrokken, hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en staan garant voor goede service. Bestelt u binnenkort een van hun producten?

Jaarlijkse keuringen aan een elektrische hijslier

Heeft u een elektrische hijslier gekocht? Dan is het onderhoud minstens zo belangrijk. Met een veelzijdig aanbod kwaliteitsartikelen zijn wij u graag zo optimaal mogelijk van dienst. U kunt hef- en hijsgereedschap bij hun zowel kopen als huren. Bovendien voeren ze jaarlijks keuringen uit als het gaat om hijsmiddelen, valbeveiliging, NEN 3140 en draagbaar klimmaterieel. Zo bent u altijd verzekerd van optimale veiligheid op de werkvloer. Alle hijsmiddelen van dit bedrijf, zoals een elektrische hijslier, voldoen aan de Europese CE normen. Hiermee wordt de betrouwbaarheid en het veilig werken met onze producten te allen tijde gewaarborgd. Wilt u meer weten over onze hijsgereedschappen zoals een elektrische hijslier? Aarzel niet contact op te nemen.

Huur of koop een elektrische hijslier

Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap, dat is waar u verzekerd van bent. Van een elektrische hijslier tot aan een loopkat en van kettingen tot aan banden en stroppen. Het aanbod is zeer divers. BMI Hijsgereedschap staat garant voor goede service. Ze hebben jarenlange hijs- en hefervaring en denken graag met u mee. De prijzen zijn in euro en exclusief btw. Bij BMI Hijsgereedschap kunt u ook terecht voor instructie en uitleg van al het geleverde materieel. Zodat er goed en veilig omgegaan wordt met het gereedschap om ongevallen te voorkomen.