Onderzoeksite
Image default
Bedrijven

LED lampen voor allerlei toepassingen

Als het om professionele lampen gaat, is al jaren een groei te zien in het marktaandeel van LED. In Nederland, de Benelux, de rest van Europa en wereldwijd. Dit komt in de eerste plaats doordat de LED lamp zo zuinig is. Er is gewoonweg geen andere lichtbron die minder energie verbruikt en langer meegaat. De populariteit van LED is ook te danken aan de subsidieregelingen die het gebruik van LED’s stimuleren. In ons eigen land kunnen ondernemers sinds 1997 intekenen op de Energie Investeringsaftrek. Met de EIA zijn jaarlijks miljoenen gemoeid. Was de LED lamp aanvankelijk nog een dure lamp, inmiddels kunnen we spreken van een redelijke prijs. Zeker als we in ogenschouw nemen dat gemiddeld genomen een ondernemer het geld dat hij in LED investeert binnen 2 jaar terugverdient. Die terugverdientijd wordt steeds korter, omdat de productiekosten steeds lager uitvallen. Dit betekent dat ook kleine bedrijven, zonder onnodig risico te lopen, kunnen kiezen voor LED.

LED Design Holland heeft veel ervaring met het installeren van LED lampen voor de zakelijke markt. Denkt u aan magazijn verlichting, lampen voor winkels, LED verlichting werkplaats en armaturen ontworpen voor kantoorruimtes. Tot de klantenkring behoren industriële bedrijven met grote fabriekshallen, drogisterijen, schoenenzaken, fietsenwinkels, zwembaden, internetondernemers en Verenigingen van Eigenaren. De elektriciens van LED Design Holland werken volgens een vast stappenplan. Voor de eerste kennismaking wordt uitgebreid de tijd genomen. Dit gesprek vindt bij voorkeur bij de klant plaats. De LED-expert kan dan alvast de betreffende ruimtes inspecteren. Is er een klik en kan de klant zich vinden in de LED Design Holland-stijl, dan is er meteen werk aan de winkel. Er wordt een professioneel 3D lichtplan gemaakt. Het programma geeft advies over het type LED lamp dat het meest geschikt is, de gewenste lichttemperatuur, de ideale installatielocatie en de hoeveelheid lampen. Inbegrepen is natuurlijk ook het financiële plaatje: hoeveel kosten de lampen en wat is de klant kwijt aan het totale project. Is er wederzijdse overeenstemming over het lichtplan? De lampen worden zo snel mogelijk ingekocht en opgehangen. Vanzelfsprekend blijft LED Design Holland aanspreekpunt mocht er onderhoud nodig zijn.

Tot slot het emailadres en telefoonnummer van LED Design Holland voor de geïnteresseerden onder u:info@leddesignholland.nl, 076 – 888 3300.

https://www.leddesignholland.nl