Onderzoeksite
Image default
Dienstverlening

Alles wat u moet weten over een Managed Service Provider en IT beheer

Een Managed Service Provider kan u het (werkende) leven zo veel gemakkelijker maken. Deze derde partij kan u diverse werkzaamheden uit handen nemen. Goede voorbeelden hiervan zijn het vinden van nieuwe werknemers, het opzetten van een cloud werkplek of het bijhouden van de boekhouding. Ook op het IT front kan een Managed Service Provider u van dienst zijn. U kunt het gehele beheer van uw IT over laten aan een derde partij. Hoe gaat dit in zijn werk?

Managed Service Provider: Cloudiction als voorbeeld

Een bedrijf dat uw IT beheer in zijn geheel over kan nemen is Cloudiction. Deze Managed Service Provider zorgt er voor dat alles wat met IT te maken heeft optimaal blijft werken. Alle software waar u gebruik van maakt wordt te allen tijde up-to-date gehouden. Zo zijn deze programma’s op hun veiligst en minder kwetsbaar voor aanvallen van buitenaf. Zo krijgt niemand toegang tot uw gevoelige bestanden. Ook als u gebruik maakt van een Cloud werkplek. Daarnaast zullen zij uw IT omgeving optimaliseren. Het belang hiervan moet niet onderschat worden. Dagelijks maken meerdere van uw werknemers gebruik van deze omgeving. Als deze traag is of om de zoveel tijd crasht, zal dit leiden tot frustratie onder uw werknemers. Zij willen hun werk zo soepel mogelijk kunnen uitvoeren. Dit illustreert het belang van een goede IT omgeving. Daarnaast is dit bedrijf gerenommeerd vanwege de cloud werkplek.

Cloudiction: ook geschikt voor cloud services

Met een naam als Cloudiction zal het u niet verbazen dat deze Managed Service Provider u tevens een hoop cloud services kan aanbieden als onderdeel van het IT beheer. De cloud maakt uw leven een stuk eenvoudiger. Hierop worden al uw bestanden online opgeslagen. U kunt altijd en overal bij uw bestanden, mits een internetverbinding aanwezig is. Dankzij deze innovatie stelt Cloudiction u in staat om middels een cloud werkplek te werken. Uw werknemers kunnen dankzij een cloud werkplek overal werken, of dit nu vanaf een flexibele werkplek of vanuit thuis is. Flexibiliteit is het toverwoord van moderne bedrijven. Een cloud werkplek vergroot uw mogelijkheden.