Onderzoeksite
Image default
Dienstverlening

Breng een bezoek aan uw favoriete kapper in Breda

In de afgelopen maanden zijn wij niet alleen veel dankbaarder geworden ten opzichte van onze hulpverleners en docenten. Sinds de uitbraak van COVID-19 zijn we met z’n allen ook steeds meer onze persoonlijke verzorging gaan waarderen; zeker op het moment dat de specialisten niet meer bezocht mochten worden. Denk hierbij aan uw kapper of schoonheidsspecialiste. Gelukkig is het binnenkort weer mogelijk om uw favoriete kapper in Breda een bezoek te brengen. Gaat u alleen de dode puntjes weg laten halen of kiest u meteen voor een frisse coupe met nieuwe kleuring? Wat uw wensen ook zijn, de kapsalon mag bijna haar deuren weer voor u openen!  

Stap naar buiten bij de salon met een gezonde dosis zelfvertrouwen

Bent u op zoek naar een kapper in Breda die echt hart heeft voor het vak? En waar u terecht kunt voor al uw verwenbehandelingen? Dan bent u bij Hair & Looks van harte welkom. Deze kapper is onder andere gevestigd in het Ginneken, dichtbij het centrum van Breda. U heeft voldoende ruimte om voor de deur te parkeren of ga lekker op de fiets! Bij iedere knip- en kleurbeurt ziet u dat de stylisten met professionaliteit aan de slag gaan, zodat u altijd met een gezonde dosis zelfvertrouwen de deur uitstapt. Bovendien geniet u echt van een ultiem relaxmoment. De kwaliteitsproducten van Roverhair en Biacre geven uw lokken een gezonde, glanzende uitstraling zonder vet te ogen.

Plan uw afspraak in of sluit een abonnement af

Kunt u niet wachten om uw favoriete kapper in Breda te bezoeken? Maak dan alvast een afspraak en plan uw behandeling in. Dan bent u zeker van een afspraak en loopt ook u binnenkort weer vol zelfvertrouwen over straat. Het is bovendien ook mogelijk om een abonnement bij Hair & Looks af te sluiten. Hiermee krijgt u onder andere een voordelig tarief voor uw behandeling, maar zijn er ook nog eens speciale acties die alleen voor abonnementhouders zijn! Dat is nog eens een ‘special treatment’.