Onderzoeksite
Image default
Dienstverlening

Kies single groepsreizen voor een heerlijk ontspannende vakantie

Op vakantie gaan als alleenstaande ouder met je kind(eren) is niet altijd even makkelijk. Als het regelwerk je teveel wordt, is dat heel normaal. Als alleenstaande ouder komt er namelijk ook erg veel tegelijk op je bord; toch is met je kinderen op vakantie gaan doorgaans een prachtige ervaring. Prachtig, ja; en heel vaak ook op en top vermoeiend! Geen wonder dat je van tijd tot tijd wel eens een momentje rust nodig hebt. Mocht dit niet gaan met de kids in de buurt, dan is er een oplossing: een vakantie met de gezinnen van andere alleenstaande ouders!

Een vakantie die je nooit meer zult vergeten

One2gethertravel is een reisorganisatie die vakanties speciaal voor alleenstaande ouders organiseert, om het hele gezin een fantastische tijd te bieden. Gedurende deze groepsreis trek je op met andere vriendelijke alleenstaanden en is het mogelijk om je ervaringen te delen. Jouw kinderen hebben meer dan genoeg vriendjes van hun leeftijd mee, waarmee zij kunnen optrekken en naar hartenlust spelen. Deze vakanties zijn georganiseerd met het uitgangspunt alles mag, niets moet. Zo worden er voor zowel jong als oud activiteiten en excursies georganiseerd waaraan je mee kunt doen, of juist niet. Ook is er te allen tijde deskundige reisleiding aanwezig om jou en je gezin te ondersteunen. Dat wil jij toch ook?

Nog geen kinderen, maar wel graag met andere reisgenoten op weg?

Als je (nog) geen kinderen hebt maar wel met andere reislustige leeftijdsgenoten op avontuur wilt gaan, bieden de single groepsreizen van One2gethertravel uitkomst. Jouw leeftijd is van geen belang voor deze reisorganisatie; zij organiseren ook voor de leeftijdsgroep 50+ hartstikke leuke single groepsreizen. Maak direct jouw keuze uit een van de fantastische bestemmingen van One2gethertravel, dan kun je direct zien of er in jouw beoogde reisperiode single groepsreizen gepland staan. Het is mogelijk om lekker dichtbij huis vakantie te vieren in Nederland of België, of op een grandioos avontuur naar Gambia of Curaçao te gaan. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!