Onderzoeksite
Image default
Dienstverlening

Een woning kopen of verkopen via een makelaar in Hilversum?

Het zijn onzekere tijden. Veel dingen zijn aangepast en er gelden veel beperkingen. Langzaamaan worden meerdere versoepelingen toegepast. Alles en iedereen houdt rekening met elkaar. Dit ziet u ook terug in de makelaarswereld. Als u een woning wilt kopen of verkopen, krijgt u ook met verschillende maatregelen te maken. Dorenbos | Rasch Makelaars is een makelaar in Hilversum die hier ook rekening mee houdt om het zo veilig mogelijk te houden voor zijn medewerkers en voor u. Zo houdt de makelaar altijd 1,5 meter afstand en geeft hij of zij geen hand. Zo kunt u toch in deze onzekere tijden op een veilige manier een woning in Hilversum kopen of verkopen via deze makelaar.

Altijd een ruim aanbod woningen

Ook in deze tijd heeft deze makelaar in Hilversum een ruim aanbod aan woningen. U vindt zeker een woning die bij u past. Bent u geïnteresseerd in een woning, nadat u deze heeft bezichtigd? Dan helpt de makelaar in Hilversum u met de onderhandeling over de prijs. Zo weet u zeker dat dit op een goede en eerlijke manier gebeurt. De makelaars van Dorenbos | Rasch Makelaars helpen u ook uit de brand met de onderhandelingen als u uw woning wilt verkopen. Zij zorgen ervoor dat u een eerlijke prijs voor uw woning krijgt. U wilt daarnaast natuurlijk dat de woning snel en tegen de beste prijs verkocht wordt. Deze makelaar uit Hilversum zorgt ervoor dat de woning onder de aandacht komt en regelt de bezichtigingen. U heeft daar dus geen omkijken naar.

Wilt u een woning kopen? Laat deze taxeren

Heeft u een woning op het oog? Laat deze dan ook taxeren. Dan weet u zeker dat u niet teveel voor de woning gaat betalen. Dat wil natuurlijk niemand. Bovendien heeft u deze taxatie nodig als u in aanmerking wilt komen voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dorenbos | Rasch Makelaars heeft zelf een makelaar in dienst die de taxatie van uw nieuwe woning in Hilversum kan uitvoeren. U krijgt dan zeker een betrouwbaar rapport.