Onderzoeksite
Image default
Dienstverlening

Machinaal straten is eenvoudig en milieuvriendelijk

Wilt u smalle steegjes of juist brede wegen laten bestraten? Kies er dan voor machinaal straten uit te laten voeren door specialisten met de volledig elektrische RoadPrinter Eco van Road Paving Systems. Dit is namelijk een van de meest toonaangevende machines voor stratenmakers. Dit komt doordat de straat als het ware in een gedeelte uit de bestratingsmachine rolt. Hierdoor word er gewerkt op een milieuvriendelijke wijze doordat er geen brandstof nodig is. Het scheelt ook veel zwaar lichamelijk werk voor de stratenmakers zelf.

De voordelen van machinaal straten met de RoadPrinter Eco

Een RoadPrinter Eco kan geheel naar wens worden afgesteld. De maximum breedte is zeven meter. Door het instellen van de juiste breedte kan zelfs de randafwerking tegelijk worden gelegd. Machinaal straten zorgt ervoor dat het aanleggen van wegen of steegjes nog nooit zo makkelijk was! Daarnaast brengt de RoadPrinter Eco nog vele voordelen met zich mee. Enkele van deze voordelen zijn:

  • De machine beschikt over een Lithium-Ion accu waardoor geluidsoverlast word voorkomen
  • Er is geen kans op struikelgevaar door kabels
  • De RoadPrinter Eco zorgt voor vier keer sterkere machinale bestrating dan de standaard uitvoering
  • De motorisering en de besturing zijn perfect op elkaar afgestemd, waardoor er minder kans is op storingen
  • De machine heeft een solide constructie waardoor deze niet onderhoudsgevoelig is

Neem contact op met de specialisten en bespreek de mogelijkheden

Zoals u merkt, machinaal bestraten met de RoadPrinter Eco brengt vele voordelen met zich mee én is ook nog eens milieuvriendelijk. Deze specialisten verzorgen al geruime tijd machinale bestratingen door heel Nederland. De machine wordt niet alleen gebruikt voor herbestratingen, maar ook voor het leggen van compleet nieuwe stenen. Bent u benieuwd wat deze experts voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met hen op. Zij bespreken graag alle mogelijkheden en voordelen van machinaal straten met u.