Onderzoeksite
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een virtuele tour laten maken met interactieve elementen

Als u een virtuele tour wilt laten maken, dan biedt dat veel kansen. Een virtuele tour is voor allerlei soorten bedrijven een ideale uitkomst. Wilt u uw klanten of gasten uw bedrijf laten zien? Dan kan dat perfect met eenVR tour. Bij OMNI VR in Reeuwijk kunt u er zelfs voor kiezen om interactieve elementen toe te voegen aan de tour. Zo kunt u bijvoorbeeld een beschrijving toevoegen aan objecten. Een ziekenhuis kan bijvoorbeeld de kraamsuite laten zien en extra uitleg geven. De patiënten weten zo precies wat de beschikbare faciliteiten zijn. Een hotel kan de hotelkamers laten zien aan hun gasten. Zo weten ze altijd wat ze van hun bezoek kunnen verwachten. Wat voor bedrijf u dus ook heeft, een virtuele tour laten maken biedt tal van mogelijkheden.

Een virtuele tour laten maken op basis van storytelling

U kunt een virtuele tour op verschillende manieren laten maken. Een interactieve tour is echter het meest interessante voor de kijker. U kunt het nog interactiever maken door gebruik te maken van storytelling. Voor de kijker is het alsof hij of zij in een compleet andere wereld zit. De kijker leeft mee met het verhaal dat u wilt vertellen. Dit kan gaan over uw product of dienst, maar ook over een boodschap over bepaalde procedures of mogelijkheden van het bedrijf. In plaats van een fysieke rondleiding, is een virtuele tour toegankelijker voor bezoekers. Iedereen met een internetverbinding kan er aan deelnemen. U bereikt dus een groter publiek, wat het makkelijker maakt om uw boodschap te verspreiden. In coronatijd is het helemaal een ideale uitkomst.

Vind de perfecte oplossing

Elk bedrijf wil een virtuele tour op een andere manier laten maken. Geen VR tour is dan ook hetzelfde. Bij OMNI VR uit Reeuwijk weten ze dat als geen ander. Ze zullen altijd met u in overleg treden over uw wensen en uw doel. Wilt u meer weten over het laten maken van een virtuele tour? Neem dan eens contact op met hun professionals.

https://www.omnivr.nl/