Onderzoeksite
Image default
Dienstverlening

Schakel een psycholoog in uw woonplaats Breda in voor goede therapie

Heeft u veel last van stress of loopt u tegen een burn-out aan? Worstelt u al jaren met een negatief zelfbeeld of wilt u meer rust in uw leven vinden? Floor van den Eijnden is een gecertificeerd psycholoog die vanuit haar praktijk in Breda mensen zoals u helpt om weer op de been te komen. Soms is een beetje hulp van iemand nodig om in de goede richting te lopen. Floor helpt u daarbij.

Uiteenlopende therapievormen voor verschillende psychosociale problemen

Floor van den Eijnden is vanuit haar praktijk in Breda werkzaam als psycholoog. U werkt samen met haar aan verschillende psychosociale problemen. Deze kunnen variëren van angstklachten tot een negatief zelfbeeld en van spanningsklachten tot lifestyleproblemen. Door open het gesprek aan te gaan en te kijken waar mogelijkheden zitten voor verbetering, zult u tijdens het behandelingstraject merken dat u steeds beter om leert te gaan met uw gedachten en gedragingen. Deze psycholoog uit Breda doet dit door de juiste therapievorm voor uw klacht te vinden. Bij Psychologiepraktijk Floor kunt u terecht voor onder andere psychotherapie, schematherapie en cognitieve gedragstherapie. Er zijn echter nog veel meer therapievormen mogelijk.

In drie stappen naar herstel

Samen met psycholoog Floor werkt u in de praktijk in Breda aan uw herstel. Dit gebeurt in drie stappen: het aanmelden, een intakegesprek en de behandeling zelf. Vaak is het aanmelden de grootste stap, omdat dit betekent dat u het probleem erkent. Daarnaast houdt Floor het volgende mantra aan op het gebied van de behandeling: zo kort als mogelijk, zo lang als nodig.

Maak een afspraak en start uw behandeling

Wilt u graag een lichter gevoel en uw problemen bij de bron aanpakken? Dan staat deze psycholoog uit Breda voor u klaar. Maak een afspraak om kennis te maken met Floor en te kijken of u klikt. Daarna kunt u beslissen of u een behandeltraject wilt starten.