Onderzoeksite
Image default
Dienstverlening

Uw exclusieve auto verzekeren bij ene betrouwbare verzekeraar

Als u in het bezit bent van een exclusieve auto, dan wilt u deze natuurlijk goed verzekeren. Vanwege de hoge cataloguswaarde kan het namelijk zo zijn dat uw auto meer risico vormt voor bijvoorbeeld diefstal of vandalisme, waar u dan uiteraard niet zelf voor wilt betalen. Dan is het belangrijk om uw exclusieve auto goed te verzekeren bij een deskundige verzekeringspartij zoals NAG Verzekeringen. NAG Verzekeringen is een professionele verzekeraar die gespecialiseerd is in het verzekeren van exclusieve auto’s (cataloguswaarde tussen de € 75.000 en € 200.000 of vermogen boven de 200 kW), premium auto’s (cataloguswaarde boven de € 200.000) en klassieke auto’s.

Welke dekkingen zijn er mogelijk?

Wilt u graag weten wat de premie zou zijn om uw exclusieve auto te verzekeren? Bij NAG Verzekeringen heeft u de mogelijkheid om eenvoudig uw premie te berekenen via de online tool. Op deze manier weet u precies wat de premie wordt en kunt u hier in uw budget rekening mee houden. Het verzekeren van een exclusieve auto kan met verschillende dekkingen gedaan worden. Deze dekkingen zijn een beetje anders dan de dekking van een reguliere autoverzekering, omdat uw auto meer waard is of meer vermogen heeft. Allereerst heeft u de mogelijkheid om de auto WA beperkt te verzekeren. Op deze manier bent u enkel verzekerd voor schade die veroorzaakt wordt bij anderen. Schade aan uw eigen voertuig is hierbij niet inbegrepen. Ten tweede heeft u de mogelijkheid om uw exclusieve auto WA volledig casco te verzekeren. Hier zijn echter wel verschillende beveiligingseisen op van toepassing. Hiermee is uw eigen auto WA verzekerd en wordt schade of diefstal ook gedekt. Daarnaast zijn aanvullende dekkingen zoals een schadeverzekering voor inzittenden of rechtsbijstand verkeer nog mogelijk.

Neem contact op

Neem contact op met een adviseur van NAG Verzekeringen om uw verzekeringspakket door te spreken. ‘Volledig online met persoonlijke begeleiding’ is het motto!

https://www.nagdirect.nl/