Onderzoeksite
Image default
Gezondheid

In 7 stappen naar een goede nachtrust, meer energie en een leuker leven

Werpen slaapproblemen een schaduw op jouw leven? Ben je van nature vrolijk, energiek en levenslustig? Hoe frustrerend is het dan dat je je soms te moe voelt om echt jezelf te kunnen zijn? De makers van ‘Perfect Slapen in 7 Stappen‘ weten hoe het is om…

  • vaker moe te zijn dan je zou willen;
  • met angst vooruit te kijken naar de dag die komen gaat;
  • te verlangen naar een goede nacht slaap;
  • je af te vragen hoe je leven eruit zou zien als je meer energie zou hebben;
  • niet begrepen te worden door de mensen om je heen;
  • te zoeken naar een (niet bestaande) oplossing.

Herken jij je in (één of meerdere van) deze punten en belemmeren slaapproblemen jou om het maximale uit je leven te halen? Deze 7-stappen methode is het juiste antwoord. Hieronder lees je waarom…

Slaapproblemen oplossen? Laat je niet in de luren leggen: kies voor een goedkope oplossing die wel werkt!

Heb jij ze al voorbij zien komen? Rustgevende aroma’s die je op je kussen moet sprayen en je slaapproblemen oplossen als sneeuw voor de zon, cd’s met ‘relaxte’ geluiden die je binnen no-time onder zeil helpen en peperdure online trainingen? Wondermiddelen bestaan niet en echte oplossingen kosten veel minder dan je zelf misschien voor mogelijk had gehouden!

Terug naar de basis!

De methode in het digitale boek ‘Perfect Slapen in 7 Stappen‘ is niet gebaseerd op een wondermiddel. Wat zij wel doen is teruggaan naar de basis. Het ‘resetten’ van de biologische klok, het aanmaken van de juiste hormonen (op het juiste moment) en het terugwinnen van het vertrouwen zijn hierbij belangrijke pijlers.

Zij hebben niet alleen gekeken naar wat de wetenschap ons vertelt, maar ook gelet op wat in de praktijk werkt en toepasbaar is. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een slimme, no-nonsense aanpak die gegarandeerd werkt. Als het jouw leven niet positief verandert krijg je je geld gewoon terug.

Een korte vooruitblik op wat zij je gaan leren

Welke simpele technieken je direct (vanavond al) toe kunt passen om eerder in slaap te vallen.

Op welke manier veel mensen hun natuurlijke vermogen om te kunnen slapen onbewust saboteren en hoe je kunt ontdekken of jij dit ook doet.

Hoe je overdag de hormonen aanmaakt die ervoor zorgen dat je wakker en alert bent en ’s avonds de hormonen die je slaperig maken (in plaats van andersom).

Waarom slaaptekort ervoor zorgt dat je moeilijk van die extra kilo’s afkomt (en wat je er aan kunt doen).

Waarom je lichaamstemperatuur wel eens de achterliggende oorzaak kan zijn van je slaapproblemen (en wat je hier aan kan doen).

Hoe een (veel voorkomend) tekort aan een mineraal ervoor zorgt dat goed slapen vrijwel onmogelijk is en hoe je kunt ontdekken of dit bij jou het geval is.

Hoe je je gedachten eenvoudig tot rust kunt brengen op het moment dat je wilt gaan slapen.

Welke hardnekkige gewoonte (tweederde van Nederland doet het) ervoor zorgt dat je overdag onnodig moe bent.

Persoonlijk woord van de auteur

Slapeloosheid is een groeiend probleem. Een derde van alle Nederlanders heeft er last van en bijna de helft van alle mensen is ontevreden over zijn of haar nachtrust. Toch zijn slaapproblemen niet hip en krijgt het probleem vreemd genoeg veel te weinig aandacht.

Eind 2013 ben ik om deze reden samen met een kleine redactie begonnen met Slaapwijzer.net. Op basis van zijn ervaringen als slaapdeskundige, de vele gesprekken die ik gevoerd heb en (wetenschappelijk) onderzoek zijn we aan de slag gegaan.

Tot en met de dag van vandaag is Slaapwijzer.net een groot succes. We mogen maandelijks meer dan 25.000 bezoekers verwelkomen op onze website en we krijgen ontzettend veel positieve en enthousiaste reacties. Voor ons nog maar eens een bevestiging hoeveel behoefte er is aan goede informatie over het oplossen van slaapproblemen.

Het succes is voor ons aanleiding geweest om de volgende stap te zetten. Mede op verzoek van onze lezers hebben wij het boek ‘Perfect Slapen in 7 Stappen’ geschreven. Hiermee hebben we inmiddels al meer dan duizend lezers definitief laten afrekenen met hun slaapproblemen. We zijn ervan overtuigd dat onze methode – ook bij jou – zal zorgen voor een (veel) betere nachtrust en uiteindelijk een plezieriger en leuker leven.

Tot slot vind ik het belangrijk om te benadrukken dat ik jouw slaapproblemen serieus neen. Omdat ik weet wat het is – ik ben zelf een zeer slechte slaper geweest – weet ik hoe belangrijk een ECHTE oplossing is. Ik kijk er naar uit om samen met jou de schouders onder deze uitdaging te zetten. Tot snel!

Gratis Bonussen

BONUS 1:
5 ‘Welterusten-snacks’. Met een volle buik gaan slapen is niet verstandig, maar een knorrende maag werkt ook averechts. Van Slaapwijzer.net krijg je daarom gratis een boekje met 5 ‘Welterusten-snacks’. In deze unieke uitgave vind je 5 gezonde, calorie-arme en smaakvolle recepten die je een extra zetje in de rug geven bij je reis richting dromenland. Ze zitten namelijk boordevol stofjes zoals tryptofaan, magnesium en melatonine die een ‘slaapversterkende’ werking hebben.

BONUS 2:
Top 5 Slaapsupplementen. Een aantal voedingssupplementen worden helaas steeds vaker als wondermiddel tegen slaapproblemen gepresenteerd. Dat zijn ze in de meeste gevallen zeker niet. Toch zijn er zeker supplementen die je kunnen helpen om beter te slapen. Om je niet te laten verdwalen in deze jungle van list en bedrog heeft Slaapwijzer.net een top 5 gemaakt van voedingssupplementen met een bewezen werking. Een onmisbare gids om de juiste keuze te maken.

BONUS 3:
Slaapchecklist. Misschien heb je het wel eens meegemaakt. Je leest een boek en na afloop denk je ‘en wat nu?’. Slaapwijzer.net wil dit koste wat kost voorkomen en hebben daarom de ‘Slaapchecklist’ ontwikkeld. Dit is een onmisbaar hulpmiddel om de informatie in het boek daadwerkelijk in de praktijk te brengen en ook overdag op een leuke manier met het verbeteren van je slaap bezig te zijn.

Niet goed, geld terug. Zonder gedoe!

Het is helaas de pijnlijke waarheid. Veel bedrijven proberen grof te verdienen aan mensen met slaapproblemen. Online trainingen worden zonder pardon voor honderden euro’s aangeboden en ook andere zogenoemde ‘wondermiddelen’ kosten een klein kapitaal. Slaapwijzer.net doet hier niet aan mee. Zij vinden dat hun boek voor iedereen beschikbaar moet zijn en hebben bewust voor een zeer lage prijs gekozen. Bovendien loop je geen enkel risico. Mocht het boek om wat voor reden dan ook tegenvallen, dan krijg je zonder problemen je geld terug! Stuur gewoon een mailtje naar william@slaapwijzer.net en zij regelen de rest.

Reacties van lezers

Ike Schipperus
Geschreven alsof je met een therapeut in gesprek bent. Het is een aanrader voor mensen die moeite hebben met inslapen, en dan bedoel ik echt een aanrader. Het is geschreven alsof je met iemand (een therapeut of zo) in gesprek bent, met duidelijke uitleg over achtergronden en verwijzing met links. Het leest heel makkelijk en je bent er snel doorheen terwijl je toch een heleboel hebt om over na te denken en in de praktijk te brengen.

Ben
Het boek heeft mij geholpen om veel beter te slapen. Het boek ”Perfect Slapen in 7 Stappen” heeft mij geholpen om veel beter te kunnen slapen. Ik herkende mezelf meteen al in de eerste paar bladzijdes. Hierin stonden allerlei herkenningspunten die het slechte slapen kunnen beïnvloeden, waardoor het mij een gerust gevoel gaf dat ik niet de enige was en er absoluut aan te werken is. Door het hele boek heen staan geweldige tips, die ik nog nergens anders had gehoord of gelezen. Deze tips dragen bij aan een betere manier van slapen, die voor mij echt hebben geholpen.

Annelieke Gerritsen
De angst dat het weer niet lukt is weg. Ik ben eigenlijk direct beter gaan slapen na het lezen van dit boek. De angst dat het weer niet lukt is weg. Ook de manier van spreken in het boek is al rustgevend! Ik heb het met een grote glimlach gelezen.

Mieke Windey
Het is fijn om er niet alleen voor te staan. Een welgemeend proficiat aan de schrijver van het boek. Het is een zeer herkenbaar en uiterst praktisch boek met ontzettend veel goede tips. Het boek verveelt geen minuut en geeft hoop op betere slaap. Hartelijk dank voor de ondersteuning. Het is fijn te weten dat ook vele anderen te maken hebben met slaapproblemen, en dat een mens er niet alleen voor staat.

Katrien Tavernier
Dit werkt echt! Ojaa, het stukje over minder koolhydraten…TOP! Ik ben diëtiste en volg zelf al jaren de klassieke diëtiek niet meer… dit werkt echt!

Paul Stienen
Een uitgerust gevoel dat ik maanden niet heb gekend. Na maanden niet voor 3 of 4 uur in slaap te kunnen vallen (met veel slaap medicatie) ben ik na het lezen van het boek reeds de 1e nacht om 11.00 uur binnen 15 minuten in slaap gevallen. Heb doorgeslapen tot 8 uur en ben opgestaan met een uitgerust gevoel hetgeen ik maandenlang niet heb gekend. Ik ben nu dus een heel blij en een ander mens.

Paul Stienen
Ik ben nu al 3 nachten achter elkaar binnen het half uur in slaap gevallen en doorgeslapen tot 6 en 7 uur. Bedankt nog voor alles.

https://www.cursusenco.nl/slapen