Onderzoeksite
Image default
Gezondheid

Nieuw jaar, nieuwe carrière als hypnotherapeut

Het is 2022 en aangezien het het nieuwe jaar is, betekent dit dat het op veel verschillende manieren een nieuwe start is voor mensen. Sommige mensen nemen nieuwe gezondheids- en levensstijlroutines over, anderen nemen voornemens om dingen in hun leven anders te doen, en velen overwegen hun loopbaan te veranderen. In deze tijd van het jaar nemen de meeste mensen contact met ons op met de wens hypnotherapeut te worden. Nieuwetijds Opleidingen helpt jou verder.

Een nieuwe carrière in hypnotherapie

Misschien ben jij een van die mensen die overweegt of een carrière in hypnotherapie in 2022 iets voor jou is, maar met alles wat er op dit moment in de wereld gebeurt, is er veel onzekerheid. Maar door hypnotherapeut te worden, kun je die onzekerheid wegnemen, of in ieder geval aanzienlijk verminderen, want hypnotherapie is echt een ‘pandemiebestendige’ beroepskeuze! Tijdens alle lockdowns, sociale afstand en andere overheidsbeperkingen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden, zijn hypnotherapeuten blijven werken waar andere bedrijven en professionals dat niet konden. Waar veel mensen hun inkomsten verloren, bloeiden die van de hypnotherapeuten. Hun bedrijven zijn sinds 2020 zelfs sterker geworden.

De voordelen van een hypnotherapeut worden

Als je overweegt van carrière te veranderen dit jaar is hypnotherapie misschien wel de perfecte optie voor jou! Er zijn een aantal fantastische voordelen! En het belangrijkste voordeel voor veel mensen is dat je een echt verschil kunt maken in de wereld. Als hypnotherapeut krijg je de kans om mensen te helpen problemen te overwinnen en door moeilijke tijden heen te komen. Voor veel mensen is dit de belangrijkste reden dat ze ervoor kiezen om hypnotherapeut te worden.

Het werk is zo de moeite waard, zowel emotioneel als psychologisch, en niet te vergeten financieel! Dus in plaats van duizenden uren per jaar van je leven, waarvan we maar een beperkt aantal hebben, voor iemand anders te werken of vast te zitten in een onbevredigende carrière, zou je daarbuiten een aanzienlijk verschil kunnen maken.

Hypnotherapeuten kunnen levens veranderen en zullen dat ook doen, en je kunt leren hoe je een ‘agent van verandering’ kunt zijn door hypnotherapeut te worden. Net als elke andere vaardigheid, hypnotherapie kan worden geleerd. Je hoeft geen speciale vaardigheden, aangeboren talenten of vooropleiding te hebben. Iedereen kan leren hypnotherapeut te worden met de juiste opleiding.

Een carrière in hypnotherapie geeft je enorm veel flexibiliteit. Flexibiliteit zowel in je sociale leven als financieel. Als hypnotherapeut ben je je eigen baas. Je kunt kiezen hoeveel je werkt, hoeveel klanten je per week wilt helpen en ook wat je voor jouw diensten in rekening brengt.

Het betekent ook dat je vrij bent om je eigen regels te maken en te werken wanneer je wilt, in plaats van vast te houden aan de 9-tot-5, of over te werken wanneer je liever thuis bent en tijd doorbrengt met je familie, vrienden of gewoon tijd voor jezelf nemen. Dat betekent dat als je maar een paar dagen per week wilt werken, of alleen ’s avonds, dat kan. Zelfs als je elk jaar een hele maand vrij wilt nemen, heb je die flexibiliteit.

Hypnotherapie opleiding voor een nieuwe carrière

Wat je ook doet in je leven op dit moment, of je nu een fulltime baan hebt, een baan hebt die niet langer bij jou of je levensstijl past, of je nu zelfstandige bent, werkloos of zelfs gepensioneerd bent, het maakt niet uit! Zelfs als je geen eerdere therapie ervaring hebt dan ook, nu is het tijd om serieus te overwegen of je wilt doen wat je op dit moment aan het doen bent voor de rest van je leven.

Bij Nieuwetijds Opleidingen leren we mensen uit alle lagen van de bevolking hoe ze professionele hypnotherapeuten kunnen worden. Dus als je meer wilt weten over deze geweldige opleiding, neem dan snel contact met ons op en wordt ook hypnotherapeut!