Onderzoeksite
Image default
Aanbiedingen

Kauwgom kauwen

Heb jij vroeger ook altijd een wedstrijd kauwgombellen blazen gehouden met je klasgenootjes? Dan ben je waarschijnlijk een expert op het gebied van kauwgom. Zoals je weet is niet alle kauwgom geschikt om grote kauwgombellen te blazen. Er zijn natuurlijk ook soorten die vooral geschikt zijn voor een frisse adem. Dan heb je nog de kauwgomsoorten met hele bijzondere smaken zoals appel, kaneel of watermeloen. Waar je ook naar op zoek bent, wij weten waar je moet zijn voor jouw kauwplezier.

De hele wereld kauwt kauwgom

Kauwgom wordt over de hele wereld gekauwd, maar elk land heeft een bijzondere smaak die daar het meest populair is. De Noord-Amerikaanse bewoners houden van kauwgom met een kaneelsmaak waar ze juist in het midden- en zuiden van Amerika helemaal niet van houden. In Europa wordt het liefst kauwgom met munt smaak gegeten. Fruitsmaken zijn in Azië erg geliefd. Waar je ook bent, kauwgom is bijna overal te vinden.

Hedendaagse kauwgom

Tegenwoordig zijn er talloze verschillende smaken, soorten en vormen van kauwgom. Ben je op zoek naar iets speciaals? Dan is het assortiment van CandyOnline wellicht interessant voor jou. De meest bekende kauwgommerken zijn hier voor een smakelijke prijs verkrijgbaar. Bubblicious kauwgom is altijd lekker en ideaal om grote bellen te blazen. Alleen van dit bekende merk is naast de variant met aardbei ook heerlijke cola, watermeloen en natuurlijk de Original smaak verkrijgbaar.

Bijzondere kauwgomvarianten

Uiteraard zijn er vandaag de dag ook hele speciale opties om op te kauwen. Heb je bijvoorbeeld als eens gehoord van knetterkauwgom? Deze gom prikkelt en knettert in je mond en zorgt dus voor een hele andere kauwbeleving. Wellicht ken je ook nog de gigantische kauwgomballen van het merk Jawbreaker. Dat was daadwerkelijk een uitdagende training voor je kaken! 

Frisse adem

Hou jij liever van kauwgom dat zorgt voor een frisse adem? Dan is Mentos kauwgom wat voor jou. De variant Mentos Breeze Peppermint is bijvoorbeeld een goede keuze. Ook met de Wringley’s Extra Long Lasting Flavor Peppermint ben jij van een frisse adem verzekerd.

Bestel je kauwgom en andere snoepjes online

De kauwgom van CandyOnline is voordelig geprijsd en binnen enkele dagen leverbaar. Uiteraard zijn ook andere soorten snoep bij CandyOnline verkrijgbaar. Neem hier een kijkje tussen de rest van het uiteenlopende assortiment van candyonline.nl. De hele webshop is staat boordevol zoetigheden, snacks en frisdranken. Er is dus voor iedereen iets smakelijks te vinden.

 

https://www.candyonline.nl/