Onderzoeksite
Image default
Aanbiedingen

5 Meest Populaire Soorten Spiegel Goud

5 Meest Populaire Soorten Spiegel Goud

Wanneer u een nieuw verworven antiek meubelstuk strategisch in uw huis wilt plaatsen, moet u weten waar u het moet plaatsen en hoe u het moet plaatsen. Het plaatsen van dit stuk in uw huis op de meest ideale locatie zal gevoelens van comfort, geluk en gemak oproepen. De kamer zal ook uitnodigend en hartverwarmend zijn, waardoor deze nog gezelliger wordt dan voorheen.

Een antiek meubelstuk dat bijzonder noodzakelijk is in bijna elke kamer is een spiegel goud. Of het nu een wand- of vloerspiegel is, deze stukken werken om lege ruimtes op te vullen en donkere gebieden van een kamer te verlichten, terwijl ze ook de vitale functie van het leveren van uw reflectie dienen. Een antiek spiegel goud is een bijzonder mooie stuk die bijna elke kamer kan vervolledigen. Maar welke soorten antieke gouden spiegels zijn er om de algemene uitstraling van uw kamer en uw huis te verbeteren? Laten we eens kijken naar de top vijf meest populaire antieke gouden spiegels.

1.Rococo
De Rococo spiegels staan over het algemeen bekend om hun decoratieve boven- en onderkant, omdat ze voorzien zijn van sierlijk en ingewikkeld snijwerk van voorwerpen zoals bloemen, linten, bladeren en veren. De lijsten zijn meestal rechthoekig of kathedraalvormig. Deze klassieke spiegel goud is zelfs ook een retro spiegel met een vlakke bodem, en soms hebben deze types zelfs ingewikkelde schilderingen op de achterkant. De lijst van deze spiegel is bijna altijd prachtig en verleidelijk goudkleurig. Deze zijn er in verschillende maten en kunnen zowel wand- als vloerspiegels zijn.

2.Barok
De barokperiode liep van 1600 tot ruwweg 1750, die bekend stond om de componisten in dit tijdperk, zoals Bach en Vivaldi. Dit type spiegel is klassiek, meestal zonder veel ingewikkelde details, maar niettemin mooi. Het snijwerk op deze lijsten kan bestaan uit engelen, bladeren en bloemen. Deze spiegels zijn meestal in goud, maar soms ook in zilver. Of het nu gaat om een wand- of vloerspiegel, de barokspiegel goud is een van de mooiste antieke stukken die er zijn. 

3.Gotisch
De gotische periode was langer dan de barok en loopt grofweg van de 12e tot de 16e eeuw. De architectuur was toen en is nog steeds zeer specifiek, met spelonkachtige ruimtes, verduisteringen en hoge torens. De gotische spiegels lijken op deze klassieke architectonische kenmerken. Ze hebben verschillende vormen, maar een van de meest populaire vormen is het retro spiegel. Ze zijn meestal gemaakt van hout en hebben vaak donkere tinten, maar er zijn ook veel opties in goud verkrijgbaar.

4.Neoklassiek
Het neoklassieke tijdperk was moderner dan de twee bovengenoemde perioden, en vond plaats in het midden tot het einde van de 18e eeuw. Ook de architectuur in deze tijd was op verschillende manieren uniek. Het had kenmerken van sterke verticale en horizontale lijnen en doffe kleuren met af en toe snijwerk van dieren, mensen en andere delen van de natuur. Zuilen zijn ook een belangrijk kenmerk van dit type architectuur. Een mooi voorbeeld hiervan is het Capitoolgebouw in Washington DC. Ook neoklassieke spiegels maken gebruik van deze prachtige stijl. Hun verticale zijden lijken op zuilen, waardoor de hele spiegel nog langer wordt. De boven- en onderkant variëren van eenvoudige tot sierlijke ontwerpen. Hun vormen zijn meestal retro achtig en kathedraalvormen. Deze antieke spiegel goud is een prachtige stuk die soms zelfs zilver of brons kan zijn.

5.Frans
Franse stijl spiegels zijn inherent anders in vergelijking met de eerder genoemde spiegels. Terwijl de anderen ingewikkelder zijn ontworpen en zelfs schijnbaar gecompliceerd, zijn de Franse stijl spiegels dat niet. Dit soort spiegels is slanker, eenvoudiger en geometrischer dan de andere. Net als de retro spiegel heeft de Franse spiegel echter zuilen aan hun zijkanten. Uniek is echter dat ze zijn gemaakt om de kenmerken van een schoorsteen te evenaren. Ze werden oorspronkelijk gemaakt om aan dit deel van het huis te worden opgehangen, dus het zou niet meer dan terecht zijn dat ze daarbij passen. Ze hebben ook meestal een puntige of ronde bovenkant, wat een eenvoudig maar verleidelijk kenmerk biedt. Welke antieke gouden spiegels of retro spiegel u ook koopt om uw huis te versieren, u zult er blij mee zijn. Al deze opties zijn prachtig en vullen vrijwel elke ruimte efficiënt aan. U kunt een wandspiegel als decoratie aan de muur hangen of een vloerspiegel overal strategisch plaatsen voor een meer centraal stuk. 

spiegel goud