Onderzoeksite
Image default
Aanbiedingen

Business Intelligence Consultant met ervaring

Jouw verantwoordelijkheden

Organisaties staan ​​steeds vaker voor de uitdaging om snel groeiende datavolumes om te zetten in actiegerichte inzichten. Daarom zijn wij op zoek naar een Nederlandse business intelligence expert met minimaal 3 jaar werkervaring, die met data en intelligente technologie wil bijdragen aan de missie en ambities van onze opdrachtgevers. Als business intelligence consultant geef je in de eerste stap duidelijke antwoorden en advies over nieuwe inzichten op het gebied van big data. Je creëert, verzamelt, analyseert en interpreteert relevante (informatie) bronnen en zet deze om in (controle) informatie, klantinzichten en suggesties om input te leveren voor beleid. Met jouw vaardigheden kun je snel en effectief de professionalisering en kwaliteitsverbetering van klantenservice realiseren.

Wij zijn op zoek naar een proactieve en communicatieve business intelligence expert, die hoopt als Yacht’s consultant ingehuurd te worden voor tijdelijke taken bij klanten als ABN AMRO, Rabobank, ING, Philips, VodafoneZiggo, KPN, Ahold, Heineken etc.

Als je data op een innovatieve manier kunt omzetten in betekenisvolle inzichten, dan overleg ik graag met je. De taken van onze klanten duren gemiddeld minimaal 6 maanden of langer en kunnen worden verlengd. U krijgt direct bij Yacht een vast contract en ingezet door onze verschillende klanten in Amsterdam of Utrecht. Bij Yacht is de gemiddelde reistijd die we gebruiken voor professionals een uur en wordt er met u onderhandeld over de inzet van de klant!

Jouw profiel

Omdat elke klant verschillende complexe gegevensproblemen heeft, zal de toewijzing tussen u en onze klanten ook anders zijn. Bepaalde aspecten komen vaak voor in vacatures en we maken een selectie. Daarom eisen wij dat je al werkervaring hebt.

-Selecteer de informatiebron en maak het gemakkelijk te analyseren.

-Ontwikkeling van dashboards en managementrapporten in Power BI (vervolg)

-Nieuwe methoden kunnen bedenken en implementeren om resultaten te visualiseren en te delen.

Ons aanbod

Ons aanmeldingsproces:

-2 Interview, inclusief een technisch interview met een van onze senior professionals.

-Kan worden geëvalueerd

Wat verwacht u van ons:

-Contract met jacht

-25 feestdagen

-Competitief salaris

-Korting op ziektekostenverzekering

-Bonusplan

-opleiding

-U wordt lid van onze data-professionele gemeenschap

Vacatures per categorie In België Vacatures 

https://www.vindazo.nl/keywords/business-intelligence.html