Onderzoeksite
Image default
Aanbiedingen

Verminderen van Pigmentvlekken lichte en donkere huidskleur

Pigmentvlekken zijn erg vervelend, vooral wanneer deze zich in het gezicht, hals, handen of andere zichtbare plekken bevindt. Tegenwoordig zijn er genoeg remedies die pigmentvlekken helpen voorkomen alsook helpen om deze te doen verminderen en verwijderen. Het verwijderen van pigmentvlekken klinkt wellicht heel ver weg. Dat is echter niet zo! Het verminderen van pigmentvlekken is tegenwoordig mogelijk gemaakt en kan gemakkelijk zonder dat het veel kost toegepast worden. Resultaten zullen snel waargenomen worden omdat de producten van nu echt werken.

 

Het is aan te raden om eerst eens met huis en tuin gereedschap te werk te gaan. Maak zelf een crème door een halve citroen met halve avocado en olie te mengen. Smeer dit op de pigmentvlekken en laat het vervolgens voor zo’n twintig tot dertig minuten intrekken. Herhaal dit tot vier keer per week. Indien na een week met het oog geen verbetering waar te nemen is, gebruikt dan een hele citroen en laat de zelfgemaakte bleekcrème langer intrekken, denk aan mininaam veertig minuten. Let op: deze methode geeft geen blijvend resultaat en het resultaat zal ook niet lang aanhouden. Echter werkt deze manier wel en is het zeker aan te raden om hier eens mee te beginnen alvorens over te gaan op extremere remedies.

Pigmentvlekken verminderen middels een blekende crème. Deze methode kost helaas wel geld, echter is het zeker het geld waard. Waarom: omdat een huidbleek crème snel en voor lange tijd resultaat zal bieden. Een goed merk is Skinlight. Dit product bestaat voor honderd procent uit natuurlijke toevoegingen en is voor ieder huidtype geschikt. Van zeer droog tot zeer vet en van zeer licht tot heel donker. Tevens bied Skinlight snel resultaat, vaak al binnen drie a vier weken is het gewenste resultaat bereikt. Indien u eenmaal daar bent en de pigmentvlek verdwenen is. Stopt u met gebruikt. U kunt nu minstens drie tot zes maanden genieten van een onzichtbare pigmentvlek.

Wat doet de bleekcrème precies?

De bleekcrème verminder het pigment. Het haalt de opperlaag van de huid weg, deze bestaat voornamelijk uit dode huidcellen. De substantie is erop gericht om het pigment te verminderen. Het is een beetje te vergelijken met een zelfbescherming, maar dan geeft het net iets ander resultaat. Skinlight maakt de huid niet donkerder maar juist lichter. Na eenmaal aanbrengen zul je al verschil zien. Na iedere dag wordt de pigmentvlek namelijk lichter en lichter totdat deze niet meer zichtbaar is. U hoeft dan ook zeker niet langer door te gaan. Eenmaal het resultaat bereikt betekent stoppen.