Onderzoeksite
Image default
Bedrijven

Op naar de Spaanse eilanden

Spaanse bestemmingen, het is altijd een goede keuze. Spanje en haar prachtige eilanden hebben alles wat je je maar wensen kan op een vakantie: unieke landschappen, lekker eten, veel cultuur en vooral ook heel lekker. De Spanjaarden zelf zullen je ook met open armen ontvangen. We hebben een aantal Spaanse eilanden voor je geselecteerd, die je zeker zullen bevallen.

Menorca

Niet te verwarren met Mallorca, is Menorca een prachtig eiland met van alles iets. De natuur is er prachtig, de stranden uitgestrekt en de prachtige oude gebouwen bieden ook meer dan genoeg vermaak aan menig toerist. Het is er op bepaalde plekken gezellig druk, maar je kunt ook heel eenvoudig lekker de rust opzoeken als dat is wat je liever wilt.

La Palma

Volgens de Spanjaarden zelf een van hun mooiste eilanden. Er ligt een enorme krater op dit eiland, omringd met vruchtbare grond waar je een pracht aan planten aantreft. Naast deze prachtige natuurlijk zijn er ook leuke dorpjes waar je heerlijk rond komt lopen.

Lanzarote

Lanzarote is eigenlijk echt zo’n plek die je eens in je leven moet hebben gezien. Een kwart van het eiland is nationaal park en sowieso is het genieten van het unieke vulkaanlandschap. Lanzarote is echt een eiland voor mensen die ook graag van de natuur willen genieten en niet alleen maar aan het strand willen liggen, al kan dat op dit eiland natuurlijk ook meer dan prima.

Ibiza

Wie aan de Spaanse eilanden denkt, denkt in eerste instantie waarschijnlijk aan Ibiza. Ibiza is natuurlijk het eiland voor mensen die graag willen feesten en dat kan dan ook naar hartenlust. Het is echter wel een unieke manier van feestvieren. De sfeer is heerlijk relaxed, zoals je dat gewend bent uit de Spaanse cultuur, maar het is echt een unieke wereld op zich. Ook in de winter is hier meer dan genoeg te ondernemen.

http://www.vakantiespanje.nl