Onderzoeksite
Image default
Aanbiedingen

Constructeur civiele techniek

Constructeur civiele techniek

Jouw verantwoordelijkheden

De projectleider heeft leiding over één of meerdere civiele werven. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van verschillende projecten, dit op technisch en financieel vlak. Je bent nauw betrokken bij de werkvoorbereiding, de analyse van bestekken en plannen, planning van het personeel en materieel.Het inkoopbeleid en de keuze van onderaannemers behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je kijkt er op toe dat de werken uitgevoerd worden volgens de gestelde eisen rond kwaliteit, veiligheid en milieu. Je zorgt ervoor dat de werven binnen de vooropgestelde planning en voorziene budget worden opgeleverd. Daarnaast zal de projectleider de werfleiders begeleiden waar nodig en toezien op de productiviteit van de teams.

Jouw profiel

Je behaalde een diploma Industrieel of Burgerlijk ingenieur aangevuld met een 4 tal jaar relevante ervaring in civiele werken.Je bent flexibel en stressbestendig ingesteld en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. Daarnaast ben je organisatorisch sterk en denk je klantgericht.Teamspirit is voor jou van cruciaal belang. Tenslotte beschikt de projectleider over een uitstekende kennis van het Nederlands, Frans is een pluspunt.

Ons aanbod

Je komt terecht in een dynamische, jonge werksfeer met doorgroeimogelijkheden.

Daarnaast ontvang je:

  • Een salaris op maat
  • Een hospitalisatie- en groepsverzekering
  • Leuke evenementen zoals een Welcome On Board, nieuwjaarsfeest, jaarmeeting, Interactives, sportactiviteiten, …
  • Maaltijdcheques en ecocheques die je kan opsouperen
  • Eindejaarspremie
  • Firmawagen met tankkaart

Je hebt een diploma in Industrieel of Burgerlijk ingenieur behaald, wat de basis vormt voor jouw technische expertise, vooral op het gebied van civiele werken. Dit diploma, aangevuld met ongeveer vier jaar relevante ervaring, stelt je in staat om complexe ingenieursprojecten te beheren en technische problemen op te lossen. Je ervaring geeft blijk van jouw vermogen om de theoretische kennis toe te passen in praktische situaties, wat essentieel is voor het succesvol afronden van projecten.

Je bent flexibel en stressbestendig, twee eigenschappen die van cruciaal belang zijn in de dynamische omgeving van civiele projecten. Deze eigenschappen stellen je in staat om effectief om te gaan met onvoorziene uitdagingen en drukke schema’s. Daarnaast toont je verantwoordelijkheidszin aan dat je betrouwbaar en toegewijd bent aan het bereiken van de projectdoelstellingen.

Organisatorisch ben je sterk en denk je klantgericht. Dit betekent dat je niet alleen projecten efficiënt kunt plannen en coördineren, maar ook steeds de behoeften van de klant vooropstelt. Deze aanpak helpt om klanttevredenheid te waarborgen en draagt bij aan de opbouw van positieve relaties met stakeholders.

Teamspirit is voor jou een essentiële waarde. In de civiele engineering is samenwerking tussen verschillende disciplines en teamleden fundamenteel voor het succes van projecten. Jouw vermogen om in teamverband te werken versterkt de cohesie binnen het team en bevordert een positieve werkomgeving.

Tenslotte beschik je over een uitstekende kennis van het Nederlands, wat essentieel is voor communicatie binnen de meeste projecten in Nederlandstalige regio’s. Kennis van het Frans is een extra voordeel dat je in staat stelt om in tweetalige gebieden of in internationale contexten te werken, waardoor je veelzijdiger en aantrekkelijker wordt als projectleider.

https://vacatures.today/cat/Technical13.html

 

 

https://www.vindazo.be/vacatures/constructeur-civiele-techniek.html