Onderzoeksite
Image default
Bedrijven

Maak jouw carrière switch met een loopbaancoach Nijmegen

Wanneer je niet zeker weet wat de volgende stap is in jouw carrière, kun je hulp inschakelen van een loopbaancoach Nijmegen. Deze loopbaancoach Nijmegen helpt je met het vinden van jouw interesses en ambities. Wanneer deze zijn gevonden wordt er gekeken naar mogelijk stappen die kunnen worden gezet om jouw carrière naar jouw wens te maken. De loopbaancoach Nijmegen kauwt niet alles voor wat jij moet doen, maar heeft als taak om jou te motiveren na te denken over wat jij wilt en eventuele vervolgstappen. Eigenlijk ben je gezamenlijk aan het brainstormen over jouw loopbaan, zonder dat de loopbaancoach de hele tijd zegt wat jij moet doen. Wanneer je namelijk zelf gemotiveerd bent om stappen te ondernemen, zullen deze stappen veel meer opleveren en is de kans groter dat je de stappen zult gaan zetten. Een loopbaancoach kun je zelf inschakelen, wanneer jij hulp nodig hebt. Maar het kan ook zijn dat jij verplicht bent om de hulp aan te nemen van een loopbaancoach Nijmegen.

Het volgen van een opleiding

Het kan zijn dat jouw loopbaancoach Nijmegen je adviseert om een opleiding te volgen, zodat je kunt solliciteren voor een bepaalde baan. Als je namelijk een carrière switch wilt maken en een gehele andere baan wilt uitvoeren, is het soms nodig om een opleiding te volgen in dit vakgebied. Zodat de kans groter wordt dat je wordt aangenomen.

Sollicitatietraining

Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat je het lastig vindt om te solliciteren. De loopbaancoach Nijmegen kan je hierbij helpen. Hij kan je tips geven voor een goede sollicitatie en kan samen met jou een sollicitatie na spelen, zodat jij zekerder wordt over sollicitaties in de toekomst. Dit helpt je natuurlijk bij het krijgen van de baan die jij graag wilt hebben.